Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Paasikivi jatkaa Teknologiateollisuuden puheenjohtajana

Teknologiateollisuus ry

Paasikivi jatkaa Teknologiateollisuuden puheenjohtajana

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2013 klo 15:30
Julkaisija: Teknologiateollisuus ry

Hallituksen puheenjohtaja Jari Paasikivi (Uponor Oyj) jatkaa Teknologiateollisuus ry:n hallituksen puheenjohtajana vuonna 2014.

Varapuheenjohtajiksi valittiin toimitusjohtaja Pertti Korhonen (Outotec Oyj), hallituksen puheenjohtaja Pauli Nurminen (Hellmanin Konepaja Oy), toimitusjohtaja Ari Rahkonen (Microsoft Oy) ja hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa (Nokia Oyj).

Edellä mainittujen lisäksi hallituksen työvaliokuntaan valittiin toimitusjohtaja Tauno Heinola (ABB Oy) ja hallituksen puheenjohtaja Päivi Leiwo (Oilon Oy).

Teknologiateollisuuden syyskokous 4.12. valitsi yhdistykselle hallituksen vuodelle 2014. Luettelo hallituksen jäsenistä löytyy 5.12. osoitteesta www.teknologiateollisuus.fi

Lisätietoja: viestintäjohtaja Nora Elers, Teknologiateollisuus ry, puh. 050 574 6977.

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen edunvalvontajärjestö, joka edistää Suomen keskeisimmän vientialan kilpailukykyä ja toimintaedellytyksiä. Suomalaisen teknologiateollisuuden päätoimialoja ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka-ala. Teknologiateollisuus vastaa 55 prosentista Suomen viennistä ja 80 prosentista tutkimus- ja kehitysinvestoinneista. Ala työllistää suoraan noin 290 000 ja välillisesti noin 700 000 suomalaista. Jatkuvasti kehittyvä ja ajassa elävä teknologiateollisuus luo perustan suomalaiselle hyvinvoinnille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs