Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Nyt huudetaan – Vincit Oy on Suomen paras työpaikka!

Vincit

Nyt huudetaan – Vincit Oy on Suomen paras työpaikka!

Tiedote.
Julkaistu: 14.02.2014 klo 00:00
Julkaisija: Vincit

Great Place to Work Institute Finland valitsi tamperelaisen ohjelmistotalo Vincit Oy:n Suomen parhaaksi työpaikaksi. Palkintoa yritykselle ennusti jo vuonna 2012 edellinen työ- ja elinkeinoministeri Jyri Häkämies. 

”Olen iloinen, että pystyimme lunastamaan näin nopeasti Häkämiehen meihin kohdistamat odotukset. Jatkamme Vincitin kehittämistä entistä paremmaksi työpaikaksi samalla intohimolla ja omistautumisella kuin tähänkin asti”, sanoo Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Viime vuonna Vincit oli viidenneksi paras työpaikka, ja toimitusjohtaja lupasi pestä seuraavana vuonna voittavan yrityksen toimitusjohtajan auton, jos Vincit ei palkintoa itselleen nappaisi. ”Nyt sen sijaan joutuu Juhlapesun Erkki Aminoff lunastamaan lupauksensa pestä minun autoni vuoden ajan, kun meni moista LinkedInissä lupaamaan”, Kuitunen nauraa.

Vincitillä on jo vuosia tehty hartiavoimin töitä henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Toimintakulttuuriin kuuluu olennaisesti työntekijöiden asiantuntijuuteen luottaminen ja siihen panostaminen. Turhaa byrokratiaa vältetään viimeiseen asti. Työntekijöiden osaaminen ja intohimo omaa alaa kohtaan vievät Vincitin kohti tähtiä. ”Työntekijämme pystyvät vaikuttamaan omaan työhönsä ja töidensä organisointiin. Vastuu ja vapaus kannustavat ja motivoivat ja luovat hyvinvointia työpaikalla”, Kuitunen painottaa.

Vincit muistetaan muun muassa henkilökunnan lisäämiseen tähtäävistä positiivisista yt-neuvotteluista sekä viime syksynä lanseeratusta uusien työntekijöiden tyytyväisyystakuusta. Jos työntekijä huomaa koeajan aikana, ettei Vincit ole hänelle oikea työpaikka ja irtisanoutuu tehtävästään, yritys maksaa tuntuvan irtisanoutumispalkkion. 

Vincitin palkintokaappiin pitää pian tehdä laajennus. Viime vuoden aikana yritys sai Vuoden Työnantaja 2012 -kunniamaininnan, Vuoden Yritys -palkinnon, se nimettiin Suomen ehdokkaaksi European Business Awards -kilpailuun ja rankattiin Pirkanmaan vahvimmaksi yritykseksi.


Lisätietoja:

Vincit Oy
Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen
p. 040 589 8316
mikko.kuitunen@vincit.fi

Liitetiedostot

Vincit on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 85 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs