Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Niilo Neuvo Qvantelin teknologiajohtajaksi

Qvantel Oy

Niilo Neuvo Qvantelin teknologiajohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.06.2015 klo 08:15
Julkaisija: Qvantel Oy

Liiketoiminnan tukipalveluita tarjoava Qvantel hakee kasvua investoimalla tuotekehitykseen. Tuotekehityksen moottoriksi palkattu teknologiajohtaja Niilo Neuvo on kokenut ohjelmistoalan ammattilainen, joka on työskennellyt ohjelmistojen tuotekehitystehtävissä 25 vuotta. Aiemmin Neuvo on toiminut muun muassa teknologiajohtajana Saunalahti- ja BaseN-yrityksissä. Neuvo on Qvantelin osakkeenomistaja ja nimityksensä myötä myös johtoryhmän jäsen.

”Qvantelin tuotevalikoima koostuu teleoperaattoreille pilvipalveluina tarjottavista kokonaisvaltaisista liiketoiminnan tukijärjestelmistä. Nyt lähdemme kehittämään uudenlaisia työkaluja tuotteiden, tilausten ja asiakkaiden hallintaan. Näiden työkalujen ja pilvipalveluiden uniikki yhdistelmä tehostaa ja parantaa asiakkaidemme toimintaa ja kilpailukykyä entisestään. On hienoa, että voimme auttaa asiakkaitamme menestymään televiestintämarkkinoiden kovassa kilpailussa”, teknologiajohtaja Niilo Neuvo kommentoi.

Tuotekehitykseen investoiminen on osa Qvantelin kasvustrategiaa. Yritys kasvatti liikevaihtoaan 60,3 % vuodesta 2013 vuoteen 2014, jolloin liikevaihtoa oli yhteensä 20,8 milj. euroa. Kasvua haetaan entistä voimakkaammin vientimarkkinoilta: Qvantelin asiakkaista suurin osa on eurooppalaisia teleoperaattoreita. Kasvumahdollisuuksia löytyy myös Euroopan ulkopuolelta.

”Tällä hetkellä näyttää siltä, että kasvuvauhtimme jatkuu kovana. Olemme päässeet uudistamaan asiakkaidemme liiketoimintaa. Tuotekehitykseen panostamalla ylläpidämme vahvaa kasvua”, Qvantelin toimitusjohtaja Liisa Grant kertoo.

 

Lisätietoja:

Timo Miettinen
Markkinointijohtaja
+358 40 835 4585
timo.miettinen@qvantel.com

Qvantel Oy on nopeasti kasvava suomalainen teknologian konsultointi- ja palveluyritys. Qvantelin räätälöidyt palvelut muuttavat televiestintämarkkinat – liiketoiminnan tukipalveluiden avulla teleoperaattorit erottuvat joukosta erinomaisen asiakaskokemuksen ansiosta. Qvantel työllistää miltei 300 IT-konsulttia neljässä eri maassa. Konsernin toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tallinnassa, Ruotsin Karlskronassa sekä Intian Hyderabadissa. Vuonna 2014 Qvantelin liikevaihto oli 20,8 MEUR, kasvua edellisvuoteen verrattaessa oli 60,3 %. Qvantel juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltansa.

Qvantel Oy 
Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki
+358 20 744 9500

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs