Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Mölkky-pihapeli sai mobiiliversion

Tuoterengas

Mölkky-pihapeli sai mobiiliversion

Tiedote.
Julkaistu: 18.04.2012 klo 08:00
Julkaisija: Tuoterengas

Perinteinen Mölkky-pihapeli on saanut uuden mobiiliversion. Mobiili-Mölkkyä esitellään lanseeraustilaisuudessa maanantaina 23.4. klo 14–15. Tilaisuus järjestetään Tuoterenkaalla Lahdessa, osoitteessa Kiveriönkatu 34. Englannin- ja ranskankielistä esittelyä voi seurata samaan aikaan myös verkossa osoitteessa http://connect.lpt.fi/molkky (Enter as a Guest).

Mobiili-Mölkkyä pelataan samoilla säännöillä kuin pihapeliä. Mobiilisti Mölkkyä voi pelata joko oikeiden tai kuvitteellisten vastustajien kanssa, ja kentän voi valita neljästä eri vaihtoehdosta. Mobiili-Mölkky sisältää myös perinteiseen Mölkkyyn sopivan pistelaskurin, joten pihapelin pisteet saa laskettua älypuhelimella.

Mobiili-Mölkyn voi ostaa Android-laitteille Play Storesta ja Applen laitteille App Storesta. Pelin hinta on 3,99 euroa.

Mölkkyä valmistaa Tuoterengas. Johtaja Pekka Kotiaho toivoo, että mobiili-Mölkyn myötä suosittu suomalainen pihapeli saa uusiakin ystäviä.

– Mobiiliversio sopii myös lajin talviharjoitteluun, hän heittää.

Koska Mölkky-pihapeliä pelataan paljon myös Suomen ulkopuolella, on mobiili-Mölkylläkin kolme kieliversiota: suomi, englanti ja ranska.

– Perinteisen Mölkyn tuotannosta 85 prosenttia menee vientiin. Pelejä viedään muun muassa Ranskaan, Saksaan, Itävaltaan ja Hollantiin, kertoo Kotiaho.

Mobiili-Mölkyn ovat kehittäneet yhteistyössä Tuoterengas ja Adusal Oy. Adusal on Koulutuskeskus Salpauksen perustama yritys, joka kehittää mobiilisovelluksia, lisätyn todellisuuden sovelluksia sekä oppimispelejä virtuaalimaailmaan.

Lisätietoja:
Johtaja Pekka Kotiaho, puh. 044 708 1450
Tuoterengas 

Myyntijohtaja Georges Segura, puh. 044 708 1268
Adusal Oy

 

Tuoterengas tarjoaa heikossa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille yksilöllisiä ja räätälöityjä työllisyyspolkuja. Työhönvalmennusta järjestetään Lahdessa, Hollolassa, Orimattilassa, Nastolassa, Asikkalassa ja Padasjoella. Tuoterengas on osa Päijät-Hämeen koulutuskonsernia. www.tuoterengas.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs