Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Miksi suomalainen valitsee saksalaisen ERP:n

Oy Abilita Ab

Miksi suomalainen valitsee saksalaisen ERP:n

Artikkeli.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 14:37
Julkaisija: Oy Abilita Ab

Suomalainen kuntapäättäjä tuntuu tekevän IT-hankintansa samalla logiikalla kuin suomalainen autonostaja. Das Auton ERP-versio näyttää olevan halutuin, vai liekö kysymyksessä vain tiedon puute. Tieran markkinoima SAP ei suinkaan ole ainoa mahdollisuus julkisen hallinnon toiminnanohjaukseen. SAP ei tunnu herättävän minkäänlaisia kunnallisia intohimoja muissa Pohjoismaissa eikä laajemminkaan Euroopassa. Päinvastoin, tutkimusten mukaan jäykäksi havaittu SAP saa mennen tullen kyytiä UNIT4 Agresso-merkkiseltä ERP-kokonaisuudelta.

Kokkolan kaupunki on toistaiseksi ensimmäinen suomalainen julkishallinnon organisaatio, joka on panostanut järjestelmään, johon mm. Tukholman kaupunkikin luottaa. UNIT4 Agresson etuihin on luettava joustavuus, muokattavuus ja ennenkaikkea ylläpidon hinta. Taloudellisten aspektien kuvittelisikin olevan kunnallisessa päätöksenteossa vahva argumentti, mutta julkisten hankintojen kilpailuttaminen on sotkenut kuvioita niin, että hankintalain kiertäminen tai ”edullisimman vaihtoehdon” kriteerien epätarkoituksenmukainen sorvaaminen on johtanut monessa hankinnassa todellisuudessa kalliin ja / tai sopimattoman järjestelmän hankintaan.

www.abilita.fi

010 289 4440

Abilita on kokenut ja vakaa suomalainen informaatioteknologiayritys, joka työskentelee lähellä asiakasta. Meillä on pitkäaikainen kokemus julkishallinnon eri toiminta-alueista ja kattavat tietotekniset ratkaisut toiminnan tukemiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs