Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » McAfee on vienyt päätökseen ostotarjouksensa Stonesoftista, seuraavan sukupolven tietoturva heti asiakkaiden saatavilla

McAfee

McAfee on vienyt päätökseen ostotarjouksensa Stonesoftista, seuraavan sukupolven tietoturva heti asiakkaiden saatavilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.07.2013 klo 07:35
Julkaisija: McAfee

McAfee saavuttaa merkittävän edistysaskeleen ja kasvattaa tietoturvatuotteidensa valikoimaa ostaessaan Stonesoftin

McAfee on tänään saavuttanut merkittävän edistysaskeleen liiketoimintansa kehittämisessä viemällä Stonesoft Oyj:stä tekemänsä ja 6.5.2013 julkistetun ostotarjouksen päätökseen. Stonesoftin innovatiivinen, korkean suorituskyvyn teknologia vastaa hajautuneiden yritysten tietoturvatarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Ostotarjouksen valmistumisen myötä Stonesoft on nyt osa McAfee-konsernia, ja kaikki Stonesoftin tuotteet ja teknologiat tulevat osaksi McAfeen tuotevalikoimaa.

Tutkimusyhtiö Gartner* ennustaa yritysverkkojen tietoturvalaitemarkkinoiden kasvavan seitsemän prosentin vuotuisella kasvuvauhdilla (CAGR, kertyvä vuotuinen kasvuprosentti) seuraavien viiden vuoden aikana ja nousevan 11,4 miljardiin dollariin vuoteen 2017 mennessä. Stonesoftin oston myötä McAfee laajentaa johtoasemaansa myös verkon tietoturvallisuuteen. Kun Stonesoftin tarjonta yhdistetään McAfeen tuotevalikoimaan, asiakkaat saavat täyden hyödyn McAfeen Security Connected -strategiasta.

“Yritysosto tuo McAfeelle selkeän kilpailuedun tietoturva-alalla. Tämä on huomattu toimialalla laajasti. Analyytikkojen ja asiakkaiden reaktiot ovat olleet erittäin positiivisia. Meillä on nyt yksi toimialan kokonaisvaltaisimmista ja tehokkaimmista tuotevalikoimista, kun siihen lisätään yksi alan parhaista seuraavan sukupolven palomuureista”, sanoo McAfeen toimitusjohtaja Michael DeCesare.

Stonesoftin tiimi siirtyy osaksi Network Security -yksikköä, jota johtaa Pat Calhoun. Stonesoftilla on yli 6500 asiakasta maailmanlaajuisesti, ja sen asiakaskunta hyötyy nyt yhdistetyistä ja kattavista tietoturvaratkaisuista McAfeen kautta.

”McAfeen Security Connected -strategia yhdistää toimialan johtavat ratkaisut, joilla voidaan vastata jatkuvasti lisääntyviin kehittyviin uhkiin, joita yritykset kohtaavat digitalisoidessaan liiketoimintaansa. Stonesoftin fyysiset, ohjelmistopohjaiset ja virtuaaliset tietoturvateknologiat takaavat McAfeen asiakkaille korkean suorituskyvyn ratkaisut ja mahdollisuuden mukautua joustavasti kasvaviin liiketoiminta- ja uhkaympäristön muutoksiin nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo Stonesoftin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Hiidenheimo.

 

Lisätietoja:

Michelle Spencer
McAfee
Puh. +44 1753 513200
michelle_spencer@mcafee.com

Ilkka Hiidenheimo
Toimitusjohtaja

Stonesoft Oyj

Puh. +358 9 476 711
ilkka.hiidenheimo@stonesoft.com

 

McAfee

McAfee, joka on Intel Corporationin (NASDAQ:INTC) kokonaan omistama tytäryhtiö, mahdollistaa yrityksille, julkiselle sektorille ja kotikäyttäjille internetin käytön turvallisella tavalla. McAfee toimittaa ennakoivia ja hyväksi todettuja turvallisuusratkaisuja ja palveluita järjestelmille, verkoille ja mobiililaitteille ympäri maailmaa. Security Connected -strategiansa sekä innovatiivisen laitteistoturvallisuutta koskevan lähestymistapansa ja ainutlaatuisen Global Threat Intelligence -verkkonsa kautta McAfee on herkeämättä keskittynyt takaamaan asiakkaidensa turvallisuuden. http://www.mcafee.com.

 

Huomioitavaa: McAfee on tavaramerkki tai McAfee Inc.’n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Muiden nimien ja brändien oikeudet saattavat kuulua muille.

 

 _____________________________________________________________________

* Gartner, Forecast Analysis: Enterprise Network Equipment, Worldwide, 1Q13 Update, Naresh Singh, et al, May 23, 2013.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs