Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Liikkuva versio esineiden Internetistä tulossa

IoLiving

Liikkuva versio esineiden Internetistä tulossa

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2014 klo 09:30
Julkaisija: IoLiving

Ceruus Oy tuo innovatiivisen IoLiving® web-palvelun kotitalouksiin ja yrityksiin. Tämä on liikkuva versio esineiden Internetistä. Palvelussa ei tarvita kiinteää tukiasemaa eikä reititintä, vaan IoT Catcher®-nimellä kulkevat pienet esineet kytkeytyvät web-palveluun älypuhelimen, tablet-tietokoneen ja kannettavan tietokoneen välityksellä. Siten kodin ja työyhteisön jokainen kommunikointilaite toimii tukiasemana. Liikkuvuus tarjoaa merkittäviä etuja ja uusia käyttökokemuksia, koska palvelut eivät ole kiinteään paikkaan sidottu, vaan toimivat myös hajasijoitettuna sekä liikkuvissa kohteissa. Käyttöönotto on yksinkertaista ja hankintahinta houkutteleva sekä kuluttaja- että pienyritysmarkkinoille.

Tässä joitain esimerkkejä IoLiving® palveluista: äiti tietää lastenvaunun lämpötilan missä tahansa, ravintolan henkilökunta saa hälytyksen jos kylmäketju katkeaa ja palvelutalon hoitohenkilökunta voi muiden tehtäviensä ohella seurata vanhusten liikunnan aktiivisuutta myös palvelutalon ulkopuolella. Palvelua käytetään web-selaimella, joten palvelua voi käyttää mistä tahansa. Tiedon jakaminen ystäville ja työyhteisön jäsenille on helppoa, koska ystävien ei tarvitse ladata erillistä älypuhelinsovellusta.

Järjestelmän ensimmäinen koekäyttökierros on päättymässä. Järjestelmää on testattu Suomessa, Saksassa ja Taiwanissa. Testausta on tehty sekä kotitalouksissa että yrityksissä. Palvelun viimeistely on käynnissä perustuen testikäyttäjien palautteeseen. Ensimmäisen IoT Catcher®-tuotteen massatuotanto on alkanut. Ceruus Oy julkaisee  IoLiving® palvelun vuodenvaihteessa.

Ceruus toteutti onnistuneen rahoituskierroksen marraskuussa 2014. Rahoituskierrokseen osallistuivat yrityksen perustajat, aikaisemmat omistajat sekä Butterfly Ventures. “Ceruusin tiimillä on vahvaa tuotteistamis- ja teknologiaosaamista. Ceruusin kehittämä IoT -alusta tarjoaa kustannustehokkaan ja yksinkertaisen tavan tuottaa erilaisia IoT -tuotteita ja palveluita ja mikä parasta, Ceruus on jo onnistunut hankkimaan useita mielenkiintoisia pilotti-asiakkuuksia alustalleen”, arvioi   Ville Heikkinen,  Butterfly Ventures.

Kodin ja yritysten tavanomaiset asiat hoidetaan tulevaisuudessa esineiden Internetin ja teollisen Internetin avulla, joten toimiala tarjoaa valtavan kasvupotentiaalin.

Liitetiedostot

Lisätietoja: Matti Verkasalo, toimitusjohtaja, Ceruus Oy, matti.verkasalo(at)ceruus.com, +358 408215546, www.ceruus.com.

Ceruus Oy on start-up yritys kehittäen mobiilia esineiden Internet palvelua sekä kuluttajille että yritysasiakkaille.  Yritys työllistää suoraan 8 henkilöä ja hyödyntää partnereita Suomessa ja Taiwanissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs