Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » LEHDISTÖTIEDOTE: Epicor on luokiteltu visionääriksi tuotekeskeisten keskisuurten yritysten Single-Instance ERP -ratkaisujen Magic Quadrant -raportissa

Epicor Software Finland Oy

LEHDISTÖTIEDOTE: Epicor on luokiteltu visionääriksi tuotekeskeisten keskisuurten yritysten Single-Instance ERP -ratkaisujen Magic Quadrant -raportissa

Tiedote.
Julkaistu: 02.08.2012 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

VÄLITTÖMÄSTI JULKAISUVAPAA

 

ESPOO, 2.8.2012 – Johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation ilmoitti tänään visionääriluokittelustaan Gartner, Inc.:n laatimassa, tuotekeskeisten keskisuurten yritysten Single-Instance ERP -ratkaisujen Magic Quadrant (MQ) -raportissa. Arviointi perustuu seuraavan sukupolven Epicor ERP -ratkaisuun.

Tuotekeskeisten keskisuurten yritysten ERP-ratkaisujen MQ-raportti arvioi tuotteita, joita käytetään maailmanlaajuisesti ja jotka on suunniteltu erityisesti tuotekeskeisille keskisuurille yrityksille, joiden liikevaihto on noin 50 miljoonan ja miljardin USD välillä. Lue koko raportti osoitteessa http://www.epicor.com/Company/Pages/ERPMagicQuadrant.aspx.

Epicor ERP inspiroi innovoimaan

”Pidämme Gartnerin raportissa annettua visionääriluokittelua jälleen uutena tunnustuksena siitä, että olemme sitoutuneet toimittamaan asiakkaillemme innovatiivista teknologiaa, palveluita ja tukea, jotka puolestaan kannustavat heitä saavuttamaan lisää menestystä”, Epicorin toimitusjohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Pervez Qureshi kiteyttää. ”Ainutlaatuinen lähestymistapamme sellaisten liiketoimintaohjelmistoratkaisujen kehittämiseen, jotka on suunniteltu ja luotu nykypäivän työskentelytapoja silmällä pitäen, auttaa asiakkaitamme parantamaan tehokkuuttaan ja suorituskykyään ja rakentamaan kestävää kilpailukykyä. Epicor ERP mahdollistaa tuottavuuden maksimoinnin ja kannustaa organisaatioita ajattelemaan eri tavalla ja innostamaan myös omia asiakkaitaan”.

Tällä hetkellä Epicor ERP -ohjelmistoa on toimitettu yli 3000 asiakkaalle 63 maahan eri puolille maailmaa. Tämä seuraavan sukupolven alusta tukee yritysten innovointia, tehostaa prosesseja ja tarjoaa täysin integroidun näkymän liiketoiminta- ja arvoketjuihin.

Tärkeimmät markkinatrendit ja muutokset

Palvelulähtöisen (SOA) ja mallipohjaisen arkkitehtuurin käyttö keskisuurille yrityksille suunnatuissa paketoiduissa sovelluksissa on ollut Gartnerin mukaan eräs Magic Quadrantin edellisen julkaisun jälkeen nähtävissä olevia tärkeimpiä markkinatrendejä ja muutoksia. Järjestelmät, joissa on pikemminkin mallipohjainen arkkitehtuuri (esimerkiksi Epicor ERP), tarjoavat enemmän konfigurointimahdollisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat muokata järjestelmää omien tarpeidensa mukaan. Mallipohjaiset konfiguroinnit on myös helpompi säilyttää järjestelmän päivityksen yhteydessä kuin syvemmälle menevät räätälöinnit.”2

Epicor ERP (entinen Epicor 9) on täysin uudenlainen ratkaisu, joka perustuu Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuuriin. Ohjelmisto tarjoaa entistä paremman joustavuuden, käytettävyyden ja ketteryyden sovellusten välisen integroinnin ja yritysten välisen yhteistyön tueksi. Lisäksi se mahdollistaa tiedon jakamisen koko yrityksessä. Innovatiivinen liiketoiminta-arkkitehtuuri tukee pienille valmistajille ja jakelijoille tarkoitettua multi-tenant Software as a Service (SaaS) -palvelua Epicor ERP:n yhteydessä. Epicor on itse asiassa yksi harvoista toimittajista, joka on suunnitellut yhdestä tuotteesta täyden multi-tenant SaaS- ja on‐premise-version.

Epicor toi äskettäin markkinoille entistä paremman, nopeamman ja tehokkaamman version Epicor ERP-ratkaisusta, jossa on yli 300 uutta suorituskykyä ja helppokäyttöisyyttä lisäävää ominaisuutta ja parannusta. Uusi Epicor ERP -versio on tehty yhteistyössä eri puolilla maailmaa olevien asiakkaiden kanssa ja sen kehityksessä on keskitytty erityisesti suorituskyvyn optimoimiseen nykypäivän IT-ympäristöt huomioiden. Uusi versio tarjoaa toiminnallisia parannuksia ja lisäyksiä koko Epicor ERP -ratkaisun tuotepalettiin, Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuuri mukaan lukien.

Epicor ERP:n uusin versio on ollut saatavilla toukokuusta 2012 alkaen. Lisätietoja Epicor ERP-ratkaisuista saat vierailemalla osoitteessa http://www.epicor.com/Solutions/Pages/ERP.aspx.

Magic Quadrant

Gartner ei mainosta mitään toimittajaa, tuotetta tai palvelua, joka esiintyy sen tutkimusjulkaisuissa, eikä neuvo teknologioiden käyttäjiä valitsemaan ainoastaan niitä toimittajia, jotka on luokiteltu parhaiksi. Gartnerin tutkimusjulkaisut muodostuvat tutkimuslaitos Gartnerin näkemyksistä, eikä niitä tulisi tulkita tosiasioiksi. Gartner ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta koskien tätä tutkimusta – mukaan lukien takuut kauppakelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Seuraa Epicoria Twitterissä @Epicor, @EpicorUK, @EpicorEMEA, @EpicorAU, @Epicor_Retail, @Epicor_DIST ja Facebookissa.

# # #

Epicor ja Epicorin logo ovat Epicor Software Corporationin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut mainitut tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Tässä tiedotteessa kuvatut tuotteet ja palvelut ovat Epicor Software Corporationin tuottamia.

Lisätietoja:

Lisa Preuss

Johtaja, Public Relations & Analyst Relations

Epicor Software Corporation

+1 949 585 4235

lpreuss@epicor.com

Liitetiedostot

Epicor Software Corporation

Epicor Software Corporation on maailmanlaajuisesti toimiva, johtava liiketoimintaohjelmistojen toimittaja tuotannon, jakelun, vähittäiskaupan sekä palvelualojen asiakkaille. Epicorilla on 40 vuoden kokemus keskisuurten organisaatioiden ja Global 1000 -yritysten eri yksiköiden palvelemisesta ja yrityksellä on yli 20 000 asiakasta yli 150 maassa. Epicorin toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), vähittäismyynnin hallintajärjestelmät, toimitusketjun hallintajärjestelmät (SCM) ja henkilöstöhallinnan hallintajärjestelmät (HCM) auttavat yrityksiä lisäämään tehokkuuttaan ja parantamaan kannattavuuttaan. Epicorin innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Epicor tarjoaa kaikki paikallisten, alueellisten ja maailmanlaajuisten yritysten edellyttämät luotettavat palvelut samasta paikasta. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kalifornian Dublinissa ja yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryrityksiä ympäri maailmaa. Lisätietoja osoitteesta http://www.epicor.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs