Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » KyAMK:sta opintoja englanniksi – haku jatkuu helmikuulle

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

KyAMK:sta opintoja englanniksi – haku jatkuu helmikuulle

Tiedote.
Julkaistu: 21.01.2013 klo 11:04
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Yhteishaku nuorten vieraskieliseen AMK-koulutukseen alkoi maanantaina 7. tammikuuta. Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on tarjolla kaksi englanninkielistä koulutusohjelmaa: Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Design.

Hakuaika vieraskelisiin koulutuksiin päättyy 12.2.2013. Opetus nyt haussa olevissa koulutuksissa alkaa elokuussa 2013. Opiskelu molemmissa koulutusohjelmissa tapahtuu Kasarminmäen kampuksella Kouvolassa.

Kansainvälistä liiketoimintaa ja pelisuunnittelua maailmalle

Liiketalouden Degree Programme in International Business -koulutusohjelmassa opinnot kestävät 3,5 vuotta. Aloituspaikkoja on tarjolla 40. Opiskelijat voivat suuntautua joko kansainväliseen kauppaan (International Trade) tai kansainväliseen markkinointiin (International Marketing). Perusopintoihin voi sisällyttää vähintään lukukauden mittaisen opinto- tai harjoittelujakson ulkomailla. Valmistuvien tutkintonimike on tradenomi, Bachelor of Business Administration (BBA).

Muotoilun Degree Programme in Design -ohjelmassa on tarjolla 16 aloituspaikkaa. Koulutusohjelma on uudistettu ja ohjelma painottuu pelisuunnitteluun. Opiskelijoiden käytössä on viime kesänä valmistunut Meduusa Game Studio, joka keskittyy pelien suunnitteluun ja sisällöntuotantoon. Opinnot kestävät 4 vuotta. Kymenlaakson ammattikorkeakoulu tarjoaa ainoana ammattikorkeakouluna muotoilun koulutusohjelman opintoja englannin kielellä. Valmistuvien tutkintonimike on muotoilija (AMK), Bachelor of Culture and Arts.

Lisätietoja koulutusohjelmista ja hakemisesta: www.kyamk.fi/hakijalle

Englanniksi voi opiskella suomalainenkin

KyAMK:n vieraskieliset koulutusohjelmat soveltuvat sekä suomalaisille että ulkomaisille hakijoille, jotka etsivät monikulttuurista oppimisympäristöä sekä kansainvälistä näkökulmaa korkeakouluopintoihinsa.

Haku vieraskelisiin koulutuksiin tapahtuu osoitteessa www.admissions.fi. Hakemuksen on oltava perillä viimeisenä hakupäivänä 12.2.2013 klo 16.15.

Valintakokeet järjestetään Kouvolassa huhtikuun lopussa. Koetilaisuuksia järjestään keväällä 2013 myös yhteistyössä FINNIPS-yhteistyöverkoston kanssa eri puolilla maailmaa. Lisätietoja valintakoemaista ja kaupungeista: www.finnips.fi.

Valintojen tulokset ilmoitetaan hakijoille aikaisintaan 28.5.2013 ja viimeistään 16.7.2013. Hakijan on ilmoitettava opiskelupaikan vastaanottamisesta viimeistään 30.7.2013 klo 16.15.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Hakutoimisto
hakutoimisto@kyamk.fi     
p. 044 702 8752

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee 1.3.2013 alkaen noin 60 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja MAMKille ja KyAMK:lle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs