Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Kutsu: Taloushallinnon ohjelmistot 2014 tutkimuksen julkaisutilaisuuteen 20.1.2014

Suomen Taloushallintoliitto ry

Kutsu: Taloushallinnon ohjelmistot 2014 tutkimuksen julkaisutilaisuuteen 20.1.2014

Kutsu.
Julkaistu: 13.01.2014 klo 08:39
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Hyvä toimittaja

Yritysten ja viranomaisten vaatimukset talousraportointia kohtaan kiristyvät vuosi vuodelta. Taloushallinnon laatuvaatimukset kasvavat samalla kun prosessien tehokkuus etenee. Taloustiedon pitäisi olla lähes reaaliaikaista ja raportoinnin asiakaslähtöistä.

Auktorisoituja tilitoimistoja edustava Suomen Taloushallintoliitto ry on teettänyt valtakunnallisen tutkimuksen tilitoimistojen käytössä olevien taloushallinto-ohjelmistojen käytettävyydestä, asiakkaiden käyttökokemuksista ja ohjelmistotoimittajiin liittyvistä mielikuvista.

Noin 90 % pk-yrityksistä on ulkoistanut taloushallintonsa tilitoimistolle, joten alan ohjelmistotarjoajat ovat osaltaan vaikuttamassa siihen minkälaista ja millaisessa muodossa yrittäjillä on mahdollista saada tietoa yrityksensä taloudellisesta tilanteesta.

Taloushallinnon ohjelmistot 2014 tutkimuksen julkistus tapahtuu Taloushallintoliiton Tili- ja veropäivillä maanantaina 20.1. klo 9.15 Finlandia-talon Helsinki-salissa.

Kahvitarjoilu klo 9:00 alkaen. Tervetuloa kuulemaan tulokset ja esittämään aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

Haastattelumahdollisuudet:

  • Research Director Pekka Harjunkoski Promenade Research Oy:stä vastaa mielellään tutkimusta koskeviin kysymyksiin tilaisuuden jälkeen.
  • Johtaja Sirpa Airola Taloushallintoliitosta vastaa mielellään kysymyksiin tilitoimistojen mahdollisuuksista tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia nykyisessä toimintaympäristössä.

Haastatteluvaraukset etukäteen:

 Tili- ja veropäivät 20. - 21.1.2014

Olet tervetullut seuraamaan myös Tili- ja veropäivien muita luentoja. Tutustu ohjelmaan: http://koulutus.taloushallintoliitto.fi/tv2014

Tili- ja veropäiville etukäteen ilmoittautuneille varaamme aineistopaketin, joka sisältää tapahtuman aikana julkaistavat tiedotteet, luennoitsijoiden aineistot sekä lounas- ja kahvilipukkeet. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset ruokavaliorajoitukset. T&V ilmoittautumiset sähköpostilla viestinta@taloushallintoliitto.fi tai puhelimitse 040 5601742 viimeistään perjantaina 17.1.2014 klo 14.00.

Tervetuloa!

Outi Mäkiniemi
viestintäpäällikkö
p. 040 5601742

 

Taloushallinnon ohjelmistot 2014 yhteistyössä:

Basware, EmCe Solution Partner Oy, Heeros Systems Oy, Lemonsoft Oy, Maestro, Netbaron Solutions Oy, Opus Capita, ProCountor International Oy, Talgraf, Visma Software Oy, Western Systems Oy

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on Suomessa toimivien taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen liitto. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat lähes 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs