Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Kuinka älykäs monitoimitulostin voi olla?

Xerox Oy

Kuinka älykäs monitoimitulostin voi olla?

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2016 klo 14:50
Julkaisija: Xerox Oy

Xerox-monitoimitulostinten ConnectKey-teknologia edistää toimistojen tuottavuutta innovatiivisten applikaatioiden avulla tarjoten lisää laajennettuja ominaisuuksia monitoimilaitteille.

Xerox on ilmoittanut laajentavansa monitoimitulostimiensa toiminnallisuutta työpaikoilla ConnectKey®-teknologian kehityksellä. Kaikki 14 uutta Xerox ConnectKeyllä varustettua i-Series-monitoimilaitetta ovat kolmella käyttövalmiilla sovelluksella varustettuja. Tämä nopeuttaa papereista riippuvaisia liiketoimintaprosesseja sekä helpottaa käyttäjiä tekemään yhteistyötä ja työskentelemään tehokkaammin.

“Kuvittele monitoimilaite, joka kääntää asiakirjan yli 35 kielelle tai jonka voi räätälöidä vastaamaan asiakkaiden erityisiin liiketoimintatarpeisiin“, sanoi varatoimitusjohtaja Jim Rise Office and Solutions Business Group -yksiköstä Xeroxilta. “ConnectKeyllä varustetut i-Series-monitoimilaitteet tarjoavat nämä palvelut ja paljon enemmän. Ne mahdollistavat myös yritysten etenemisen pidemmälle tulostuksen, skannauksen, faksaamisen ja kopioinnin osalta sekä antavat kanavakumppaneille tarvittavat työkalut uusien tulovirtojen mahdollistamiseksi.”

ConnectKey-alustalle rakennetut monitoimilaitteet, jotka ovat yhdistelmä teknologiaa sekä ohjelmistoja, tarjoavat pienille ja keskisuurille yrityksille kriittisen edun. Xerox sai äskettäin tunnustusta tutkimusyhtiö IDC:ltä koskien ConnectKeyllä varustettuja monitoimilaiteratkaisuja.1

Monitoimilaitteen laajennetut mahdollisuudet
ConnectKeyllä varustetut i-Series-monitoimilaitteet mukautuvat yritysten toimintatapoihin – käytössä, virtuaalisesti sekä pilvessä:

  • Uusi Xerox Easy Translation Service -sovellus auttaa kumppaneita ja yrityksiä hyödyntämään 38 miljardin dollarin teknologia- ja kielipalvelumarkkinat.2 Tämä markkinoiden ensimmäinen ainutlaatuinen ratkaisu mahdollistaa dokumentin skannauksen monitoimilaitteen avulla, kuvan ottamisen puhelimella tai kuvan lataamisen web-portaaliin. Palvelu kääntää liiketoimintakriittisen tiedon turvallisesti ja nopeasti yli 35 kielelle, antaen yrityksille tuntuvaa kilpailukykyä sekä kumppaneille mahdollisuuden uusien tulovirtojen nappaamiseen.
  • Xerox App Studio 3.0:n avulla kanavakumppanit voivat rakentaa Appseja ja räätälöidä monitoimilaitteita käyttämällä yksinkertaisia malleja, jotka puolestaan muokkaavat käyttöliittymää ja synkronoivat sen yritysten prosessien kanssa. Vaativampaa sovelluskehitystä varten Xerox tarjoaa Personalised Application Builder (PAB) -ohjelman, joka mahdollistaa käyttäjien vaatimusten mukaisten työnkulkujen luomisen ammattimaisen kumppaniverkostomme avulla. 

Tehokkaampaa etätyötä
Jotta työntekijöillä olisi tarvittavat työkalut mobiililaitteilta tulostamiseen, ConnectKeyllä varustetut i-Series monitoimitulostimet on varustettu käyttövalmiilla sovelluksilla, joita hallitaan suoraan käyttöliittymästä.

  • @PrintByXerox-sovellus on ilmainen pilvitulostusratkaisu, jonka avulla työntekijät ja vierailijat voivat turvallisesti tulostaa miltä tahansa mobiiililta tai verkkoon liitetyltä laitteelta monitoimitulostimeen yhtä sähköpostiosoitetta käyttäen – ilman IT-tukea.
  • QR Code -sovellus tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden luoda yhteyden ConnectKey-varustettuun monitoimitulostimeen yksinkertaisella QR-skannauksella käyttäjän puhelimella tai tabletilla asiakirjojen tulostamiseksi tai skannaamiseksi.

Pilvipalveluihin helpompi pääsy sovelluksilla
Xerox App Gallery on ladattu valmiiksi suoraan käyttöliittymään, jotta käyttäjällä olisi helpompi pääsy Xeroxin ja kumppaneiden sovellusten laajaan valikoimaan.

iOS:lle ja Androidille saatavana oleva Mobile Link -sovellus mahdollistaa käyttäjälle automatisoidun työnkulun mobililaitteesta Xeroxin monitoimitulostimeen. Asiakirjoja voi lähettää fakseina tai sähköposteina ja siirtää pilvipalveluihin kuten Box, Dropbox ja Google Drive. Uusi kameraominaisuus suoristaa asiakirjoista mobiililaitteilla otetut kuvat ja työntekijät voivat ohjata ne suoraan asianomaisille osastoille.   

“Menestyäkseen tämän päivän yritysympäristössä kumppaneiden on kyettävä tarjoamaan asiakkailleen palveluja laitteiston ulkopuolelta”, sanoi toimitusjohtaja Stefan Nilsson Foxway Internationalista, joka on Xeroxin sovelluskehityskumppani. “Integroimalla ConnectKey-teknologian ja Foxway- sovelluspilven, joka on rakennettu PAB-ohjelman avulla, loppuasiakkaamme hyötyvät näistä laajennetuista mahdollisuuksista ja uusista toiminnallisuuksista.” 

Parannettu turvallisuus
Xerox ConnectKey -teknologia tarjoaa edelleen reaaliaikaista turvaa sisäisiltä ja ulkoisilta uhkilta. Turvatuilla tulostin- ja skannaussalauksilla sekä tulostustyön poistolla käynnistysvaiheessa yritykset voivat varmistaa asiakirjojen salassa pysymisen ja turvata itsensä tietoturvamurroilta.

Saatavuus
Uudet ConnectKeyllä varustetut i-Series-monitoimilaitteet ovat tilattavissa maailmanlaajuisesti.

1 IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2014-2015 Vendor Assessment, March 2015, IDC #254761e_Xerox: Competitive Analysis, by Keith Kmetz

2 Common Sense Advisory, The Language Services Market: 2015, by Donald A. DePalma, Hélène Pielmeier, Robert G. Stewart and Stephen Henderson   

Lisätietoja:
Seppo Valjakka, tuotepäällikkö, Xerox Oy, seppo.valjakka(at)xerox.com, puh. 0400 473 210

Liitetiedostot

Xerox auttaa rakentamaan toimivampaa maailmaa. Hyödynnämme osaamistamme kuvantamisesta, liiketoiminnan prosesseista, analytiikasta, automaatiosta ja käyttäjäkeskeisyydestä ja rakennamme työnkulkuja, jotka edistävät tuottavuutta, tehokkuutta ja mukautuvuutta. Meillä on liiketoimintaa 180 maassa. Yli 140 000 työntekijäämme luovat merkityksellisiä innovaatioita ja tarjoavat liiketoiminnan prosesseihin liittyviä palveluita, tulostuslaitteita, ohjelmistoja sekä ratkaisuja, joista on todellista hyötyä asiakkaillemme – ja heidän asiakkailleen. 26. tammikuuta 2016 Xerox ilmoitti jakaantuvansa kahdeksi itsenäiseksi pörssinoteeratuksi yhtiöksi, jotka ovat palveluliiketoiminnasta vastaava Business Process Outsourcing -yhtiö ja laitevalmistuksesta vastaava Document Technology -yhtiö. Xeroxin arvio on, että jakautuminen satetaan loppuun vuoden 2016 loppuun menessä. Lue lisää osoitteessa www.xerox.com.

RSS-syötteen vastaanottamiseksi siirry osoitteeseen: http://news.xerox.com/rss

Seuraa keskustelua, toimialakuulumisia ja -näkemyksiä:
http://www.linkedin.com/company/xerox
http://twitter.com/xerox
http://simplifywork.blogs.xerox.com
http://www.facebook.com/XeroxCorp
http://www.youtube.com/XeroxCorp

Xerox®, Xerox and Design® and ConnectKey® are trademarks of Xerox in the United States and/or other countries.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs