Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko Oy yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä jo kuudetta vuotta peräkkäin

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 15:00
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

Suomen johtava markkinointi- ja viestintäalan pilvipalveluyhtiö Koodiviidakko Oy on sijoittunut Deloitte Technology Fast 50 -listalle jo kuudetta vuotta peräkkäin.

“Vaikka olemme kasvaneet voimakkaasti jo pitkään, tuntuu että olemme vasta pääsemässä liikkeelle. Yritysten panostukset markkinointiteknologiaan ovat voimakkaassa kasvussa”, kertoo Samuli Tursas, yhtiön toimitusjohtaja ja yksi perustajista.

Digimarkkinoinnin ja -viestinnän työkaluihin erikoistunut Koodiviidakko Oy on nopeasti kasvanut merkittäväksi työnantajaksi Pohjois-Pohjanmaalla. Valtaosa Koodiviidakon 140 työntekijästä työskentelee yrityksen pääkonttorilla Oulussa. Lisää innokkaita digiviestinnän ja ohjelmoinnin ammattilaisia palkataan koko ajan lisää. ”Nyt kun saimme avattua uudet isommat toimitilat Oulun keskustassa, eivät seinätkään enää jarruta kasvuamme”, toimitusjohtaja Samuli Tursas hymyilee.

Deloitte Technology Fast 50 -ohjelma on listannut Suomen nopeimmin kasvavat teknologiayritykset jo yhdentoista vuoden ajan. Mittarina listauksessa käytetään liikevaihdon kasvua viimeisen neljän vuoden ajalta. Koodiviidakko on tänä vuonna listalla sijalla 27, liikevaihdon kasvuprosentin ollessa 152 %.

Koodiviidakko Oy:n Marketing ja PR Cloud -tuoteperheet koostuvat sisällönhallinnan, sähköpostimarkkinoinnin, verkkokaupan, lehdistötiedottamisen, verkkomedian ja sosiaalisen median seurannan sekä markkinoinnin automaation työkaluista. Yrityksen tarjoama markkinoinnin ja viestinnän pilvipalvelukokonaisuus on laajuudessaan ainutlaatuinen sekä kotimaisessa että kansainvälisessäkin vertailussa. 

Katso Deloitte Technology Fast 50 Finland -listaus

Lisätietoja:

Samuli Tursas
Toimitusjohtaja
Koodiviidakko Oy
+358 40 513 5890
samuli.tursas@viidakko.fi
www.viidakko.fi

Koodiviidakko Oy on Suomen suurin digitaalisiin markkinoinnin ja viestinnän ohjelmistopalveluihin erikoistunut yritys. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Landrover, Lapland Hotels, Mazda, Radisson Blu, Stockmann ja Valio. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012. Yhtiö on voimakkaassa kasvussa kotimaassa ja kansainvälisesti. Liana Technologies -brändillä toimivat yhtiön toimistot ovat Dubaissa, Pariisissa, Berliinissä, Hong Kongissa ja Tukholmassa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs