Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Kauppahalli24.fi toimittaa tuoreet ruokatarvikkeet kotiovelle

Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Kauppahalli24.fi toimittaa tuoreet ruokatarvikkeet kotiovelle

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2013 klo 07:00
Julkaisija: Editor Helsinki Oy / Editori.fi

Ruokaostosten tilaaminen netistä on helppoa. Samalla vapautuu arvokasta lisäaikaa perheille, pienyrityksille ja kaikille vapaa-aikaa arvostaville. Kauppahalli24.fi-verkkokaupan tuot­teet ovat takuutuoreita laatutuotteita, joita ei välttämättä löydä joka marketista – mutta silti yhtä edullisia kuin tavallisessa kaupassa.

Kauppahalli24.fi:n slogan luonnollisesti tuorein kiteyttää mainiosti verkkokaupan toimintamallin. – Se tarkoittaa, että tuotteitamme ei varastoida eikä säilötä kaupan hyllyillä. Tilatut tuotteet saapuvat tuottajilta, tavarantoimittajilta ja tukuista asiakkaan tilauksen perusteella juuri ennen toimitusta keräilyterminaaliimme, jossa ne pakataan asiakkaille. Tuoreimmat leivät ehditään saada leipomosta vain hiukan ennen ensimmäisten toimitusten lähtöä. Asiakkaille toimitukset saapuvat vielä saman iltapäivän ja illan aikana. Näin varmistetaan tuoreus ja laatu, toimitusjohtaja Hanna-Kaisa Risku kertoo.

– Saamme asiakkailta kiitosta juuri tuotteiden hyvästä laadusta:  hedelmät ja vihannekset ovat tuoreita, yrtit ja salaatit terhakoita, Risku jatkaa.

Tuoretta, laadukasta ruokaa
Kauppahalli24.fi:n valikoima on monipuolinen ja se laajenee jatkuvasti. Perusperiaatteena on, että kaikki valikoimassa olevat tuotteet ovat laadukkaita ja tuoreita. – Teemme yhteistyötä monien pientuottajien kanssa. Valikoimassamme on mm. Reinin lihaa ja E. Erikssonin kalaa sekä paljon muuta. Näitä tuotteita ei saa joka marketista.

Säästää aikaa ja vaivaa
Verkko-ostamisen ehdoton etu on ajan ja vaivan säästö. – Nettiostaminen edellyttää toki suunnitelmallisuutta, mutta kun tilaa koko viikon ostokset kerralla, helpottaa se arkea ja näkyy myös laskussa. Turhia heräteostoksia ei tule tehtyä niin helposti, kotona voi tarkistaa mitä kaapista puuttuu ja ostoskorin loppusummaa voi seurata ostoprosessin aikana.

Ruokaostoksille silloin kun on hyvä hetki
Nettiruokakaupassa voi luonnollisesti käydä silloin kun se itselle parhaiten sopii.
– Näin ostoksia ei tarvitse tehdä nälkäisenä tai väsyneenä, vaan silloin kun on hyvä hetki. Risku muistuttaa, että kauppahalli24.fi tuotteiden hinnat vastaavat normaaleja kaupan hintoja ja toimitukseen lisätään  toimitusmaksu. – Toimitusmaksun voi perustella itselleen ajan ja vaivan säästönä, toki myös matkakulut jäävät pois. Asiakas saa tuotteet aina edullisesti ja vaivatta, sillä kuljettajamme kantavat ostoksesi kotiovelle asti. Toimituspäivän ja kellonajan voi valita kahden tunnin aikaikkunoista itselle sopivaksi.

Lisätietoa ja yhteydenotot: http://bit.ly/1gFfALj

Editori Helsinki Oy - yritysviestinnän asiantuntija


Editori.fi-asiantuntijakanava tuo esille oman alansa asiantuntijat, persoonat ja vaikuttajat. www.editori.fi


Lisätiedot: Valtteri Rantalainen | p. 09 4241 2223 | valtteri.rantalainen(a)editorhelsinki.fi | www.editorhelsinki.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs