Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Ixonos vie vaativaan tuotantoon suunnattujen pilvipalveluiden käytettävyyden uudelle tasolle

Ixonos

Ixonos vie vaativaan tuotantoon suunnattujen pilvipalveluiden käytettävyyden uudelle tasolle

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 14:31
Julkaisija: Ixonos

Ixonos täydentää vuonna 2011 lanseeraamaansa Ixonos Elastic CloudTM -pilvipalvelua täysin uudenlaisella itsepalvelutyökalulla, joka mullistaa helppoudellaan pilvipalveluiden käytön. Online-pohjaisen itsepalvelutyökalun avulla Ixonosin pilvipalvelualustaa hyödyntävät yritykset voivat ensimmäisinä maailmassa suunnitella ja itse pystyttää skaalautuvia palvelinkokonaisuuksia muutamissa minuuteissa.

Ixonos kehitti Elastic Cloud -pilvipalvelun sähköisten palveluiden vaativaa tuotantoa varten, nojautuen Ixonosin kokemukseen globaalien digitaalisten palveluiden ylläpidosta. Palvelu on RedHatin sertifioima. Tänä päivänä useat johtavat online-palveluiden tarjoajat Suomessa ja Euroopassa hyötyvät Ixonos Elastic Cloudin luotettavuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Ixonosin Suomessa sijaitsevien turvallisten konesalien kautta palvellaan yli puolta miljardia Internet-käyttäjää joka kuukausi.

”Uuden itsepalvelutyökalun ansiosta yritysten sähköisten palveluiden kehitys nopeutuu edelleen”, toteaa Ixonosin Jari Kekkonen, Director, Business Development. Itsepalvelutyökalu mahdollistaa resurssien oikean määrän varmistuksen sovelluksen elinkaaren eri vaiheissa sekä kustannusten reaaliaikaisen seuraamisen. ”Asiakkaamme nopeuttavat myös tuotantoprosessejaan, ja ennen kaikkea säästävät infrastruktuurinsa hallintakustannuksissa”, Kekkonen jatkaa.

”Ixonos Elastic Cloud on käyttöpohjaisesti hinnoiteltu ja integroituu yksityisen verkon tekniikalla – VPN:n tai MPLS:n avulla – turvallisesti asiakkaan perinteiseen konesaliympäristöön”, toteaa Janne Luntta, Ixonosin Cloud- ja hosting -liiketoiminta-alueen johtaja. ”Palvelun hyödyt ovat kaikkien asiakkaiden saatavilla riippumatta nykyisen konesaliympäristön tilanteesta”, Luntta lisää.

 

Lisätietoja antavat:

• Janne Luntta, VP, Cloud & Hosting Services, puh. 040 591 3517, janne.luntta@ixonos.com

• Janne Sirén, Director, Key Accounts, puh. 0400 589 801, janne.siren@ixonos.com

• Jari Kekkonen, Director, Business Development, puh. 050 342 1521, jari.kekkonen@ixonos.com

 

Linkkejä: Ixonos Elastic Cloud™ »

 

Ixonos on luova mobiiliratkaisujen tuottaja. Kehitämme päätelaitteissa ja mobiilipalveluissa käytettäviä langattomia teknologioita, ohjelmistoja ja ratkaisuja. Suunnittelemme yhdessä asiakasyritystemme kanssa tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat kuluttajille ylivertaisia mobiileja käyttökokemuksia. Parannamme asiakasyritystemme kilpailukykyä luomalla ylivertaisia käyttökokemuksia ja lyhentämällä laitteiden ja palveluiden markkinoilletuontiaikaa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa, Saksassa, Slovakiassa, Tanskassa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Ixonos Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Ixonosin liikevaihto vuonna 2011 oli 81,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,9 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs