Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Ixonos parantaa valtionhallinnon näkyvyyttä ICT-hankkeisiin

Ixonos

Ixonos parantaa valtionhallinnon näkyvyyttä ICT-hankkeisiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.10.2012 klo 11:00
Julkaisija: Ixonos

Ixonos toimittaa valtionhallinnolle salkunhallintaratkaisun, joka mahdollistaa kaikkien hallinnonalojen ICT-projektien yhteismitallisen seurannan. Ratkaisu palvelee valtiovarainministeriötä valtionhallinnon ICT-hankekokonaisuuden ohjaamisessa, ja lisäksi se tukee ministeriöitä ja virastoja omien vastuualueidensa salkunhallinnassa. Ratkaisu toteutetaan SaaS-palveluna Ixonos Elastic CloudTM pilvestä.

Valtiovarainministeriön julkisen hallinnon tieto- ja viestintäteknisen toiminnon ICT-johtaja Timo Vallin mukaan ratkaisussa on merkittävää, että ”se luo yhteisen perustan hankkeiden käsittelylle ja seurannalle. Hankekokonaisuudesta saadaan päätöksentekoa varten parempi ja ajantasaisempi kokonaiskuva.”

Ratkaisu tuo yhteisen työvälineen hallinnonaloille. Nykytilanteessa ei vastaavaa yhteistä järjestelmää ole käytössä. ”Järjestelmän tulee olla helposti levitettävissä eri hallinnonaloille. Tavoitteena on käyttäjän kannalta yksinkertainen ja helppokäyttöinen ratkaisu”, Toni Äikäs, neuvotteleva virkamies VM:n JulkICT-toiminnosta jatkaa.

Salkunhallinnan toteutus perustuu Improlity Project -valmisohjelmistoon. ”Uuden ratkaisun avulla salkunhaltijat voivat helposti seurata projektipäälliköiden tilanneraportteja sekä projektien tilaa varmistaakseen, että tuotoksien arvo on tavoitteiden mukainen” sanoo Teppo Kuisma, Vice President, Online Solutions, Ixonos. ”Tilanneraporttien statukset ja projektin väliset riippuvuudet voidaan esittää visuaalisesti ja selkeästi helppokäyttöisessä portfoliossa”, Kuisma jatkaa.

Toteutusprojektissa rakennetaan ratkaisun yleinen malli, ylätason näkymät sekä laaditaan konsepti käyttöönotoille ja koulutuksille. Tavoitteena on toteuttaa helppokäyttöinen ratkaisu, joka toimii päivittäisenä työvälineenä salkunhallinnassa. Käyttöönottovaiheessa ratkaisu viedään eri asiakasorganisaatioille. Tavoitteena on ottaa ratkaisu käyttöön eri hallinnonaloilla vuoden 2013 aikana.

Lisätietoja antavat:

  • Teppo Kuisma, Vice President, Online Solutions, puh. 050 581 4075, teppo.kuisma@ixonos.com
  • Jari Hakola, Key Account Manager, puh. 0400 489 299, jari.hakola@ixonos.com

 

Linkkejä: Ixonos Elastic Cloud™ »

 

Ixonos on luova mobiiliratkaisujen tuottaja. Kehitämme päätelaitteissa ja mobiilipalveluissa käytettäviä langattomia teknologioita, ohjelmistoja ja ratkaisuja. Suunnittelemme yhdessä asiakasyritystemme kanssa tuotteita ja palveluita, jotka tuottavat kuluttajille ylivertaisia mobiileja käyttökokemuksia. Parannamme asiakasyritystemme kilpailukykyä luomalla ylivertaisia käyttökokemuksia ja lyhentämällä laitteiden ja palveluiden markkinoilletuontiaikaa. Toimipisteemme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Isossa-Britanniassa, Kiinassa, Saksassa, Slovakiassa, Tanskassa, Virossa ja Yhdysvalloissa. Ixonos Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Ixonosin liikevaihto vuonna 2011 oli 81,4 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,9 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs