Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Goforen ja Trafin yhteistyö vahvistuu entisestään

Gofore Oy

Goforen ja Trafin yhteistyö vahvistuu entisestään

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 08:00
Julkaisija: Gofore Oy

Liikenteen turvallisuusvirasto (Trafi) on valinnut Gofore Oy:n kumppanikseen Tiedonluovutus (TILU) -järjestelmän arkkitehtuurityöhön. Goforen asiantuntijat vastaavat järjestelmän tavoitearkkitehtuurin tarkennuksesta ja kehitysprojektissa tehtävien arkkitehtuurimuutosten suunnittelusta sekä ohjauksesta. Sopimus kestää vuoden 2016 loppuun.

Gofore valikoitui Trafin toimittajaksi valtion yhteishankintayhtiön Hansel Oy:n Teknisen IT-konsultointi puitejärjestelyn Määrittely- ja arkkitehtuuripalvelut -osa-alueen sisäisessä kilpailutuksessa. Gofore sai kaikista tarjouksen jättäneistä toimittajista parhaat pisteet. Trafi on Goforelle strateginen asiakkuus.

Aiemmin Gofore ja Trafi ovat tehneet yhteistyötä Liikenteen turvallisuusviraston kokonaisarkkitehtuurin kehittämisessä sekä sähköisen asioinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Gofore kehittää Trafille mm. Kuljettajatutkinnon teoria- ja ajokokeen sähköistä palvelukokonaisuutta.


Lisätietoja:

Gofore Oy
Ville Nordberg
Johtava konsultti, Strategiset asiakkuudet
050 506 0017, ville.nordberg@gofore.com

Gofore Oy on it-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella n. 120 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 13 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs