Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Epicorilta sahakonserni FM Timber Teamille ERP-ratkaisu

Epicor Software Finland Oy

Epicorilta sahakonserni FM Timber Teamille ERP-ratkaisu

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2013 klo 10:01
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Sahakonserni haluaa päivittää taloushallintoaan sekä raportointiprosessejaan

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation on yhdessä Smart Timen kanssa tehnyt kaupat uuden sukupolven Epicor ERP-ohjelmiston toimittamisesta suomalaiselle sahakonsernille FM Timber Team Oy:lle. FM Timber Team on yksityisessä omistuksessa oleva, kuusi- ja mäntysahatavaraa valmistava konserni. Käyttöönotosta huolehtii Epicorin paikallinen kumppani Smart Time Oy.

Uuden ERP-ratkaisun avulla FM Timber Team tähtää konserniraportoinnin tehostamiseen, Venäjän ja Suomen prosessien yhtenäistämiseen sekä taloushallinnon prosessien modernisointiin.
– Meille oli ehdoton edellytys löytää sellainen ERP-toimittaja, joka pystyy tarjoamaan toimivan järjestelmän, ottaen samalla huomioon olemassa olevan tuotannonohjausjärjestelmämme ja sen edelleen kehittämisen, sekä näiden kahden linkittämisen toisiinsa. Toinen avainasia oli se, että järjestelmä takaa tehokkaan ja reaaliaikaisen seurannan ja raportoinnin niin Venäjällä kuin Suomessakin. Oli melko haastavaa löytää näihin tarpeisiin sopiva toimittaja. Yhteistyö Smart Timen ja Epicorin kanssa on sujunut erittäin hyvin ja olemme todella tyytyväisiä valintaamme, kertoo FM Timber Teamin talousjohtaja Mika Laine.

Ohjelmistokauppa on onnistuneen yhteistyön tulosta. Vuonna 2004 perustettu Smart Time on toiminut Epicorin kumppanina alkumetreiltään saakka.
– Taloushallinto ja konsernitasoinen raportointi, kuten myös Venäjän markkinoiden asettamat vaatimukset olivat oleellisen tärkeitä seikkoja FM Timber Teamille ERP-valintaa tehdessään. Niihin pystyimme tarjoamaan toimivan ratkaisun. Epicor on toiminut luotettavana päämiehenä meille ja tukenut asiakashankkeitamme mallikkaasti. He kehittävät kiinnostavia ja asiakaslähtöisiä ohjelmistotuotteita, joista on asiakkaidemme liiketoiminnalle todellista hyötyä, kommentoi Smart Timen konsultointijohtaja Lauri Kestilä.

– Toiminnanohjausjärjestelmämme on suosittu teollisuuden alan yritysten parissa Suomessa. Sen joustava alusta auttaa asiakkaitamme toimintansa kasvattamisessa, ei pelkästään Suomen oloissa vaan myös muualla. Smart Timen kaltaisten kokeneiden kumppaneiden kanssa pystymme palvelemaan asiakaskuntaamme yhä laajemmin, kommentoi Epicor Suomen toimitusjohtaja Patrick Nordling.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs