Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Epicorille uusi asiakas

Epicor Software Finland Oy

Epicorille uusi asiakas

Tiedote.
Julkaistu: 20.03.2014 klo 13:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Wermundsen Oy valitsi Epicor ERP-järjestelmän vahvistamaan liiketoimintaansa. Konserni haluaa panostaa Venäjän ja Baltian markkinoille.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation on solminut sopimuksen ERP-järjestelmänsä toimittamisesta Wermundsen Oy:lle. Wermundsen on tekniikan ja elintarvikealan kauppakonserni, joka myy, maahantuo ja valmistaa teknisiä komponentteja ja järjestelmiä teollisuuden ja vähittäiskaupan yrityksille Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Konsernilla on hieman yli sata työntekijää ja sen liikevaihto oli viime vuonna 23 milj. euroa.
– Vanha ERP-järjestelmämme ei enää tukenut muuttunutta liiketoimintaamme. Lisäksi liiketoiminnan johtamiseen tarvittavan tiedon saaminen järjestelmästä oli liian manuaalista ja aikaavievää. Tavoitteenamme oli löytää ERP, joka maksimoi ajansäästön ja tehostaa toimintaamme, kantaa ainakin seuraavat kymmenen vuotta ja on edistyksellinen toiminnoiltaan. Epicor ERP vakuutti meidät myös siksi, että se toimii kaikilla liiketoiminta-alueillamme: tukkukaupassa, huoltotoiminnassa ja tuotannossa, kommentoi Wermundsenin talousjohtaja Liisa Boman.

Wermundsen selvitti Bomanin mukaan lukuisia ERP-vaihtoehtoja ja -toimittajia.
– Tutustuimme noin kymmeneen eri järjestelmään. Alkukartoituksen jälkeen vaihtoehdot esiteltiin johdolle ja sitten kolmea parasta lähdettiin tutkimaan tarkemmin kyseisten yritysten avainhenkilöiden kanssa. Epicor ERP selvisi voittajana prosessista. Tavoitteemme on lähiaikoina saada henkilöstömme perehdytettyä uuteen ohjelmaan, jotta käyttö voidaan aloittaa heti tehokkaasti. 

Epicorin mukaan valmistavan teollisuuden yritykset ympäri maailman puhuvat yrityksen tuotteiden helppokäyttöisyyden puolesta sekä arvostavat Epicorin kykyä sopeutua paikalliseen liiketoimintaan ja toimialakohtaisiin vaatimuksiin.
– Wermundsen liittyy kasvavaan joukkoon kansainvälisiä yrityksiä, jotka ottavat järjestelmämme käyttöönsä. Olemme innoissamme tästä uudesta projektista ja tarjoamme ylpeinä globaalin ratkaisumme, joka toimii yli rajojen, kommentoi Epicorin Suomen aluejohtaja Matti Pulla.

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö
p. 020 7410 875
rsaarinen@epicor.com


Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                      
Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs