Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Epicor Software Finland ennustaa ERP-trendejä tälle vuodelle

Epicor Software Finland Oy

Epicor Software Finland ennustaa ERP-trendejä tälle vuodelle

Tiedote.
Julkaistu: 30.01.2013 klo 10:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation ennakoi tulevia ERP-trendejä ja lähtee luottavaisena uuteen vuoteen.

– Haemme kannattavaa kasvua sinnikkäästi ja tiedämme hyvin, että markkinat muuttuvat jatkuvasti. Viime aikoina käyttäjäkuntaan on tullut yhä enemmän nuoria päättäjiä, joille esimerkiksi sosiaalisen median käyttö on arkipäivää. He eivät halua tuhlata aikaansa kahlaamalla verkossa, etsimässä tietoa. Myös mobiililaitteisiin kohdistuvat vaatimukset ovat tätä päivää. Näitä trendejä on ymmärrettävä, jotta voi täyttää asiakkaiden odotukset, kommentoi yhtiön Suomen ja Baltian aluejohtaja Matti Pulla.

Epicor ei odota radikaaleja uusia trendejä markkinoille tänä vuonna, vaan sen sijaan uskoo nykyisten trendien kehittyvän ja jalostuvat entisestään. Yksi merkittävimmistä trendeistä on pilvipalveluiden yleistyminen. Epicorin teettämä ERP-raportti* viime heinäkuulta paljastaa, että 14 prosenttia kohderyhmämarkkinoista harkitsee pilvipalvelun hyödyntämistä ERP-ratkaisussaan. Myös yritystiedon tallentaminen sekä suojelu on kasvava suuntaus, joka Epicorin mukaan saa tänä vuonna jalansijaa.
– Viime vuonna monet yritykset tutustuivat pilvipalveluiden teknologiaan ja sen hyödyllisyyteen. Ennakoimme, että tämän vuoden aikana monet yritykset ovat harkintavaiheen jälkeen valmiita investoimaan pilviteknologiaan, Pulla kommentoi.  

Pullan mukaan toiminnanohjausjärjestelmien markkinoilla, erityisesti valmistavan teollisuuden keskisuurten yritysten parissa on edelleen käytössä hyvin paljon perinteisiä ratkaisuja. 
– Suomessa on käytössä paljon eri järjestelmiä. Osalla on suppeampi käyttöalue kuin mitä meidän järjestelmämme kattaa, mutta kohderyhmä on kuitenkin sama. Kilpailutilanne riippuu aina asiakkaan tarpeista. Meidän avainasiakkaitamme ovat tuotantosektorin keskisuuret ja suurehkot yritykset. Näiden yritysten haasteisiin pystymme hyvin vastaamaan. Suomen markkinat ovat kuitenkin terveet ja toimivat. Olemme tyytyväisiä siihen, että kysyntämme on hyvällä tasolla. Meillä on järjestelmässämme markkinoiden edistynein hakutoiminto ja sitä on mahdollista käyttää vaivattomasti älypuhelimilla sekä tableteilla. Johdon työvälineenä Epicor ERPistä on merkittävää hyötyä. Sen avulla voi raportoida suoraan järjestelmästä tehokkaasti, Pulla listaa. 

Yksi Epicorin suurimmista hankkeista viime vuonna oli Solarsoftin hankinta, joka vahvistaa Epicorin johtavaa asemaa tuotannon ja jakelun markkinoilla maailmanlaajuisesti.
– Hankkeen myötä laajensimme valikoimaamme uudentyyppisille asiakkaille ja teollisuudenaloille, kuten autoteollisuuteen sekä rakennusmateriaaleihin. Lisäämme mielellämme hyvin ohjelmistoamme tukevan ratkaisun omaan tarjontaamme, kommentoi Pulla. 

Maailmanlaajuisesta, erityisesti Eurooppaa piinaavasta haastavasta taloustilanteesta huolimatta Pulla uskoo, että Epicor-konsernin vahva tulos fiskaalivuodelta 2012 todistaa, että yhtiön tuotteet saavat jatkossakin markkinoilta oman osuutensa. 
­– Jatkamme työn tekemistä asiakkaidemme eteen. Myymme useimmilla markkinoilla kuin koskaan aiemmin ja myynnin näkymät ovat vahvat. Kasvuamme ajaa ensisijaisesti ymmärryksemme toimialoista, joilla asiakkaamme toimivat sekä asiakastyytyväisyyteen keskittyminen. Haluamme tarjota ratkaisuja ja palveluja, jotka lisäävät asiakkaiden tuottavuutta sekä tehokkuutta, jotta he voivat keskittyä olennaiseen kuten kasvun hakemiseen.  


* Epicor (emoyhtiö) teetti Yhdysvalloissa heinäkuussa 2012 tutkimuksen "Epicor: System Tailored to the Clients' needs". Tutkimukseen osallistui 200 henkilöä tuotannon ja jakelun sektoreilta.  

 
 

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.
 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs