Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Epicor luokiteltiin visionääriksi tuotekeskeisten keskisuurten yritysten single-instance -ERP-ratkaisujen Magic Quadrant -raportissa

Epicor Software Finland Oy

Epicor luokiteltiin visionääriksi tuotekeskeisten keskisuurten yritysten single-instance -ERP-ratkaisujen Magic Quadrant -raportissa

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2013 klo 09:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Epicorille luokittelu tarkoittaa neljättä peräkkäistä saavutusta visionäärien joukossa

DUBLIN, KALIFORNIA JA VANTAA, 24.9.2013
Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation julkisti tänään saavutuksensa Gartner Inc:n laatimassa, tuotekeskeisten keskisuurten yritysten single-instance -ERP-ratkaisujen Magic Quadrant (MQ) -raportissa. Arviointi perustuu seuraavan sukupolven Epicor ERP -ratkaisuun.1 Tuotekeskeisten keskisuurten yritysten ERP-ratkaisujen MQ-raportti arvioi ERP-järjestelmiä, jotka tukevat single-instance -strategiaa keskisuurille yrityksille Käyttäjäyritykset ovat itsenäisiä yrityksiä, joiden liikevaihto on noin 200 miljoonan ja miljardin dollarin välillä ja joiden henkilöstön koko on noin 10 000 henkilöä tai yli.2  Koko raportti on luettavissa Epicorin verkkosivuilta

Vahvuuksina inspiroiva innovaatiokyky ja paremman käyttäjäkokemuksen tarjoaminen
– Uskomme, että neljä peräkkäistä saavutustamme MQ-raportissa todistavat, että olemme sitoutuneet asiakaskeskeiseen toimintaan sekä suunnittelemaan ja ottamaan käyttöön ratkaisuja, jotka edesauttavat yritysten ketteryyttä ja joustavuutta tämän päivän globaaleissa haasteissa. Innovatiivinen lähestymistapamme arkkitehtuuriin, mobiliteettiin, sisäänrakennettuun analysointiin ja liiketoimintaprosessien hallintaan antavat asiakkaillemme loistavat valinnan mahdollisuudet sekä joustavuutta yhden ratkaisun kautta. Sitä jokainen asiakas voi hyödyntää itselleen parhaiten sopivalla tavalla: paikan päällä, hallinnoituna palveluna tai pilvipalveluna, kommentoi Epicorin toimitusjohtaja Pervez Qureshi

Tällä hetkellä yli 4000 asiakasta valmistavan alan, jakelun sekä palveluorganisaatioiden sektorilla yli 70 maassa eri puolilla maailmaa ovat valinneet Epicor ERP -järjestelmän. Epicor ICE -liiketoiminta-arkkitehtuurin ympärille rakennettu Epicor ERP on inspiroiva ja innovatiivinen tuote, joka kehittää prosesseja sekä tuottaa ensiluokkaisia käyttäjäkokemuksia. Prosessit ja asiakassuhteet ovat avainasioita yritysten menestykselle, erityisesti yritysten kasvuvaiheessa.

Epicor ERP tarjoaa käyttöönottoon eri vaihtoehtoja, jotka soveltuvat jokaisen yrityksen omiin toiminnallisiin, resurssi- ja budjettitarpeisiin. Ratkaisua voi käyttää paikan päällä, pilvipalveluna tai hallinnoituna palveluna. Epicor on yksi harvoista toimittajista, joka on suunnitellut yhdestä ERP-tuotteesta täyden multitenant SaaS- ja paikan päällä käytettävän version.  


1, 2 Gartner Inc. “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies” by Christian Hestermann, Nigel Montgomery and Chris Pang, September 11, 2013.

 

Magic Quadrant
Gartner ei mainosta mitään toimittajaa, tuotetta tai palvelua, joka esiintyy sen tutkimusjulkaisuissa eikä neuvo teknologioiden käyttäjiä valitsemaan ainoastaan niitä toimittajia, jotka ovat saaneet parhaan luokituksen. Gartnerin tutkimusjulkaisut muodostuvat tutkimuslaitos Gartnerin näkemyksistä, eikä niitä tulisi tulkita tosiasioiksi. Gartner ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta koskien tätä tutkimusta – mukaan lukien takuut kauppakelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen. 

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti
Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:
Riikka Saarinen, markkinointipäällikkö
p. 020 7410 875
rsaarinen@epicor.com


Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail@Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs