Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Eficode perustaa toimiston Tampereelle - uusien palkattujen joukossa useita ex-Microsoftlaisia ja Nokialaisia

Eficode Oy

Eficode perustaa toimiston Tampereelle - uusien palkattujen joukossa useita ex-Microsoftlaisia ja Nokialaisia

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2016 klo 10:41
Julkaisija: Eficode Oy

 

Eficode Oy on Pohjoismaiden johtava Devops-konsultointiyritys. Eficode laajentaa nyt Suomen sisäistä toimintaansa Helsingistä myös Tampereelle. Eficodella on kansainvälistä toimintaa jo entuudestaan Kiinassa ja Tanskassa. Eficode on osa Tech Consulting Group TCG Oy:tä. Eficode on aloittanut suuret rekrytoinnit laajentumisensa myötä. Tampereella rekrytointeja on tehty jo toistakymmentä, ja uusien osaajien haastattelut täyttävät suuren osan yrityksen liiketoimintajohtaja Jukka Aaltosen työviikoista. Rekrytoitujen joukossa on useita aiemmin Microsoftilla sekä Nokialla työskennelleitä IT-osaajia. Eficode keskittää toimintaansa Tampereella Technopolikseen.

“Uusien työntekijöiden osaaminen ja asenne sekä työn tekemiseen että asiakaspalveluun ovat erinomaisella tasolla. Tällä tiimillä on hyvä lähteä liikkeelle, ja selvästikin olemme saaneet alan parhaita kiinnostumaan meistä työnantajana”, Aaltonen kommentoi Eficoden käynnissä olevaa rekrytointi- ja laajentumisprosessia.

Eficoden perustajan ja toimitusjohtajan Risto Virkkalan mukaan Tampereen sijoittumispäätöksen takana on Tampereella olevan henkilöstön osaaminen sekä alueen paikallinen markkina.

“Nyt pystymme palvelemaan paremmin asiakkaitamme Tampereella, ja tavoitteenamme on samalla merkittävä liiketoiminnan ja asiakkuuksien määrän kasvattaminen. Eficoden toimintafilosofiaan kuuluu vahvasti asiakkaan ongelmien ratkaiseminen alan parhaiden osaajien avulla. Haasteissa autetaan asiakasta tehokkaasti piiloutumatta tarpeettoman jargonin taakse”, Virkkala tiivistää Eficoden nykyisiä ja tulevia tavoitteita sekä toimintaperiaatteita.

Eficoden Tampereen toimipisteen vetäjäksi on valittu Kai Jokiniemi. Jokiniemi aloittaa työtehtävässään heti elokuun alusta alkaen. Jokiniemi odottaa innolla uusia haasteita:

“Eficodessa kiinnosti sen johtava asema Devops-osaamisessa, ja samalla mahdollisuus päästä auttamaan useita erilaisia yrityksiä. Itse tein samassa konsernissa pitkän työrupeaman – toki erilaisissa tehtävissä – mutta nyt asiakkaita on hyvinkin erilaisilta toimialoilta. Uudesta työmahdollisuudesta saan paljon lisää tehokasta näkemystä sekä huomattavasti lisää mielenkiintoa uralleni”, Jokiniemi kommentoi tulevaa Eficoden pestiään.

Jokiniemi korostaa työnhaun aktiivisuuden tärkeyttä, vaikka elintärkeää on olla samanaikaisesti aktiivinen myös monella muulla tapaa:

Vaikka Tampereellakin on saatu huonoja uutisia eri YT-ilmoitusten muodossa, pitää kuitenkin muistaa, että täällä on edelleen kovan luokan IT-alan ammattilaisia. Omaa osaamista on hyvä arvioida, ja kannattaa miettiä, mitä tähän osaamiseen on hyvä lisätä. Kyllä tässä murroksessa vielä meille hyvin käy, kunhan olemme aktiivisia ja teemme yhteistyötä Eficoden kaltaisten huippuyritysten kanssa”, Jokiniemi muistuttaa.

 

Lisätietoja:

Jukka Aaltonen, COO , Eficode Oy, Puh. 040 727 9801

 

Liitetiedostot

Eficode on Suomen kokenein devops-talo ja intohimoisin big data -pioneeri. Devops-, Software- ja Big data -yksikkömme kehittävät älykkäitä digipalveluja asiakkaiden iloksi ja työvälineiksi. Meillä on yli 100 lahjakasta asiantuntijaa Helsingin, Kööpenhaminan ja Pekingin toimistoilla. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia yrityksiä kuten Elisa, OP, Metso, Maanmittauslaitos ja Rovio. Lisää voit lukea kotisivuiltamme www.eficode.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs