Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Cursorin sijoittajatapahtuma Lontoossa törmäyttää 12 kasvuyritystä 95 sijoittajan kanssa

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Cursorin sijoittajatapahtuma Lontoossa törmäyttää 12 kasvuyritystä 95 sijoittajan kanssa

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2013 klo 09:00
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor järjestää yhdessä Finpron kanssa sijoittajatapahtuman Lontoossa, Suomen suurlähettilään residenssissä 4.9.2013. Mukaan lähtee 12 peli- ja ICT-alan yritystä Kaakkois-Suomesta. Yritykset pääsevät pitchaamaan 95 tapahtumaan rekisteröityneelle sijoittajalle ja neuvottelemaan mahdollisista sijoituksista. Haettavien sijoitusten koko vaihtelee sadoista tuhansista euroista useisiin miljooniin.

Cursorin kannalta sijoittajatapahtuma on tarkoitettu auttamaan paikallisia kasvuyrityksiä skaalaamaan liike-toimintaansa uudelle tasolle ja kansainväliseen nousuun sekä tehostamaan uusien työpaikkojen syntymistä alueelle.

Mukaan lähtevät yritykset ovat Cursorin koordinoimien yrityskiihdyttämö Venture Gymin ja kaakkoissuomalaisen pelialan yhteisön Playa Game Industry Hubin kehittämistoimenpiteissä mukana olleita yrityksiä. Lontoon sijoittajatapahtumaan osallistuvat seuraavat yritykset:

• Kukouri Mobile Entertainment

• Premia Solutions

• Palko Interactive

• Nitro Games

• Playground Publishing

• Serious Games Finland

• TripleBit Studios

• Seepia Games

• SongHi Entertainment

• Altonova

• Kotka Games

• vielä julkistamaton “Projekti X”

Tapahtumaan kutsutut sijoittajatahot ovat lähtökohtaisesti kiinnostuneita sijoittamaan suomalaiseen pelialaan ja skaalautuvaan ICT-liiketoimintaan. Sijoittajat edustavat kansainvälisiä pääomasijoittajayrityksiä, institutionaalisia sijoittajia sekä yksityisiä bisnesenkeli-tyyppisiä sijoittajia.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Slush -tapahtuman, Aalto Centre for Entrepreneurshipin, Technopolisin VCzonen sekä Suomen Lontoon suurlähetystön kanssa. Tapahtuman organisoijana toimii Finpro.

Tapahtuma järjestetään Cursor Oy:n hallinnoimien, Päijät-Hämeen Liiton rahoittamien Game Cluster ja Start-up & Spin-off Factory -hankkeiden yhteisenä toimenpiteenä.

Lisätietoja:

Mikko Kähärä, Head of ICT Growth Services, Cursor Oy

+358 40 190 2536, mikko.kahara@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Cursorin koordinoima Playa Game Industry Hub on yhteinen markkinointibrändi ja yhteisö kaakkoissuoma-laisen peliteollisuuden toimijoille, jonka tehtävänä on markkinoida alueellista pelialan keskittymää uusille yri-tyksille ja yhteistyökumppaneille sekä edistää peliyritysten kansainvälisen liiketoiminnan kehittämistä. www.playahub.com

Venture Gym -yrityskiihdyttämö keskittyy kasvuhakuisen startup-yrittäjyyden käytännön johtamiseen, liike-toimintastrategian kehittämiseen ja rahoitukseen. Kiihdyttämön vetäjinä toimivat kansainvälisesti menesty-neet ja pitkän kokemuksen omaavat sarjayrittäjät vahvistettuna iskukykyisellä asiantuntijaverkostolla.

Yrityskiihdyttämö on osa Cursorin, Turun ammattikorkeakoulun, Helsingin yliopiston ja Lappeenrannan tek-nillisen yliopiston toteuttamaa Start-up and Spin-off Factory -hanketta, jonka keskeisin tehtävä on kehittää ja ottaa käyttöön innovatiivisille ja kasvuhakuisille yrityksille tarkoitettu liiketoiminnan kiihdytysohjelma. www.venturegym.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs