Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Bloor Reaserch listasi QPR Softwaren liiketoimintaprosessien johtamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen valmistajien kärkijoukkoon

Bloor Reaserch listasi QPR Softwaren liiketoimintaprosessien johtamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen valmistajien kärkijoukkoon

Julkaistu: 22.12.2008 klo 12:30
Julkaisija:

Uusimmassa liiketoimintaprosessien johtamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen valmistajia kartoittaneessa kansainvälisessä vertailussaan englantilainen Bloor Research-tutkimusyhtiö nostaa QPR:n yhdeksi alan kansainvälisistä edelläkävijöistä ja antaa kiitosta yhtiön innovatiivisuudesta ja laajasta partneriverkosta.

 

Uusimmassa liiketoimintaprosessien johtamiseen tarkoitettujen ohjelmistojen valmistajia kartoittaneessa kansainvälisessä vertailussaan englantilainen Bloor Research-tutkimusyhtiö nostaa QPR:n yhdeksi alan kansainvälisistä edelläkävijöistä ja antaa kiitosta yhtiön innovatiivisuudesta ja laajasta partneriverkosta.

Bloor Research perehtyi Business Process Management Market Update Report -raporttia laatiessaan yhteensä 24 liiketoimintaprosessien johtamiseen tarkoitettuja ohjelmistoja valmistavaan yritykseen. Raportin kirjoittanut Simon Holloway nostaa kaksi yhtiötä seuraavan sukupolven ohjelmistojen kehityssuunnan näyttäjiksi (Bloor: "BPM Verson 2"). QPR on näistä toinen yhdistämällä kokonaisvaltaisessa johtamisjärjestelmässään prosessien johtamisen liiketoimintastrategiaan. Raportti korostaa QPR:n asemaa maailmanlaajuisena toimittajana laajan partneriverkoston ansiosta.

QPR:n kokonaisvaltainen johtamisjärjestelmä on kehitetty tukemaan liiketoimintaprosessien johtamisen koko ketjua. Se on nopeasti käyttöönotettavissa ja eroaa kilpailijoistaan yhdistämällä prosessien ja suorituskyvyn johtamisen ohjelmistot (QPR ProcessGuide prosessien johtamiseen ja QPR ScoreCard suorituskyvyn johtamiseen). Näin prosessien kehittäminen voidaan liittää strategiaan ja tavoitteiden toteuttamisen, mikä mahdollistaa resurssien tehokkaan käytön. Kehitysinvestoinneista saatavien hyötyjen toteutuminen nopeutuu, kun kehityskohteet on helppo tunnistaa. Samalla varmistetaan prosessien kehittämisen jatkuvuus.

"Olemme luonnollisesti iloisia, että kokonaisvaltainen johtamisjärjestelmämme on sijoittunut maailman parhaiden joukkoon. Erityisesti luonnehdinta innovatiivisuudesta ja edelläkävijyydestä tuntuu hyvältä ja kertoo markkinalle, mihin suuntaan sen tulee kehittyä", QPR:n tuotteista ja teknologiasta vastaava johtaja Tony Virtanen sanoo.

Myös aiemmissa raporteissaan Bloor Research on antanut kiitosta QPR:n kokonaisvaltaiselle johtamisjärjestelmälle siitä, että sen avulla on helppo toteuttaa liiketoimintaprosessien johtaminen vaiheittain.

Bloor Researchin Business Process Management Market Update Report on saatavilla Bloor Researchin kotisivulla, osoitteessa: http://www.bloor-research.com.

QPR Software Oyj
QPR Software Oyj (NASDAQ OMX: QPR1V) on kansainvälinen, arvostettu prosessien kehittämisen ja laadun hallinnan ohjelmistoratkaisujen ja -palvelujen toimittaja. QPR:n missio on auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä kehittämään toimintaprosessejaan ja saavuttamaan päämääränsä. QPR-ohjelmistoja käyttää yli 1 500 organisaatiota ympäri maailman ja ne on käännetty yli 20 kielelle. Vuonna 1991 perustetun QPR:n pääkonttori on Helsingissä. QPR palvelee asiakkaitaan Suomessa kokonaisvaltaisena ratkaisutoimittajana ja maailmanlaajuisesti ohjelmistotoimittajana yli 50 maassa paikallisten yhteistyökumppaneidensa kanssa.

QPR - Quality. Processes. Results. www.qpr.fi

Lisätietoja QPR Software Oyj:ssä:
Tony Virtanen,
johtaja, tuotteet ja teknologia
Puhelin: 040 772 4022
tony.virtanen(at)qpr.com

 

 

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs