Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Belectro ja Vincit toteuttivat maailman kehittyneimmän koiranpaikannusjärjestelmän

Vincit

Belectro ja Vincit toteuttivat maailman kehittyneimmän koiranpaikannusjärjestelmän

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2013 klo 09:17
Julkaisija: Vincit

Markkinoilla olevissa koiratutkissa on tähän mennessä käytetty pelkästään amerikkalaista GPS-paikannusta. Belectron uudessa b-bark-tutkassa toimivat rinnakkain GPS ja venäläinen GLONASS-järjestelmä, jotka mahdollistavat koiran tarkan sijainnin määrittämisen haastavassakin ympäristössä. Tutkan antenni on poikkeuksellisesti upotettu pannan kuorirakenteisiin, jonka lisäksi pannasta löytyy kaksisuuntainen äänentoisto ja etäohjattava huomiovalo. Huipputeknologiaa sisältävän paikantimen ohella b-barkin verkkopalvelu ja mobiilisovellukset ovat alansa moderneimpia.

”B-bark on oikea valinta koiraharrastajille ja metsästäjille, jotka arvostavat koirapaikantimessa äärimmäistä toimintavarmuutta, toiminta-aikaa, kestävyyttä ja tarkkuutta. B-barkin helppokäyttöisyys mahdollistaa keskittymisen oleelliseen niin metsästyksessä kuin kokeissakin ja laitteen monipuoliset ominaisuudet täyttävät vaativankin käyttäjän toiveet”, kertoo Belectron toimitusjohtaja Pekka Hietalahti.

Ohjelmistokumppaniksi tuotekehitykseen Belectro valitsi tamperelaisen Vincit Oy:n. Vincit toteutti Belectrolle yhteistyössä pilviteknologiaa hyödyntävän taustajärjestelmän sekä Android- ja HTML5-mobiilisovellukset.

Vincitin myyntijohtaja Jarkko Järvenpää:
”Belectron projekti oli meille hieno voitto. B-bark-mobiilisovellus on tehty käytettävyys ja design edellä ja siinä hyödynnetään hyvin monipuolisesti nykyaikaisten älypuhelinten tuomia mahdollisuuksia. Taustajärjestelmän pohjana on uusinta pilviteknologiaa, joka mahdollistaa palvelun jatkokehityksen pitkälle tulevaisuuteen. Odotamme innolla käyttäjien palautetta sovelluksesta.”

B-bark sai ensiesittelynsä 24.–26. huhtikuuta Kuopiossa järjestyillä Savon Erämessuilla.

Lue lisää www.b-bark.com.

 

Lisätietoja:

Pekka Hietalahti, +358 40 508 0735, pekka.hietalahti@belectro.fi

Jarkko Järvenpää, +358 40 722 9656, jarkko.jarvenpaa@vincit.fi

 

Liitetiedostot

Belectro Oy on vuonna 2012 perustettu yksityisomisteinen suomalainen yritys, joka on erikoistunut langattomien teknologioiden vaativiin sulautettuihin ohjelmisto- ja laiteratkaisuihin.

Vincit Oy on vuonna 2007 Tampereen Hervannassa perustettu ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 72 asiantuntijaa. Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs