Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Automaattinen ja jatkuva tietoturvaus -aamiaisseminaari Helsingissä 29.9.

Eficode Oy

Automaattinen ja jatkuva tietoturvaus -aamiaisseminaari Helsingissä 29.9.

Kutsu.
Julkaistu: 23.09.2016 klo 12:30
Julkaisija: Eficode Oy

 

Hei,

Eficode järjestää yhdessä kyberhyökkäysyhtiö Silverskinin kanssa Automaattinen ja jatkuva tietoturvatestaus -aamiaisseminaarin torstaina 29.9. Ajankohtaisen tilaisuuden paikat varattiin loppuun ennätysajassa, mutta muutama tomittajapaikka on vielä vapaana. 

Ovatko talosi ovet ja ikkunat lukossa, vai voiko kuka tahansa ohikulkija tulla sisään? Tule kuulemaan, miten tietoturvaa tulisi nykyaikaisesti hoitaa. Aamiaistarjoilun ohessa tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja: Miten projektien tietoturvatarpeita tulee arvioida, miten turvallisuutta testataan ilman suhteetonta lisätyötä, entä mitä työkaluja kannattaa käyttää tietoturvan automaattisessa testauksessa? 

Tilaisuus järjestetään Helsingissä GE Buildingin alakerran auditoriossa, osoitteessa Kuortaneenkatu 2. Tilaisuus alkaa kello 8:30 ja loppuu kello 11:00. Toimittajien ilmottautumiset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: ossian.vaisanen@eficode.com

Eficode on Suomen kokenein Devops-talo ja intohimoisin Big data -pioneeri. Devops-, Software- ja Big data -yksikkömme kehittävät älykkäitä digipalveluja asiakkaiden iloksi ja työvälineiksi. Meillä on yli 130 lahjakasta asiantuntijaa Helsingin, Tampereen, Kööpenhaminan ja Pekingin toimistoilla. Asiakkainamme on tunnettuja suomalaisia yrityksiä kuten Elisa, OP, Metso, Maanmittauslaitos ja Rovio. Lisää voit lukea kotisivuiltamme www.eficode.fi. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs