Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Arcusys auttaa organisaatioita muuttamaan oppimisen digitalisaation kilpailueduksi

Arcusys

Arcusys auttaa organisaatioita muuttamaan oppimisen digitalisaation kilpailueduksi

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 14:16
Julkaisija: Arcusys

Valamis oppimisympäristö hyödyntää suomalaista pedagogista osaamista ja tarjoaa organisaatioille ratkaisun, joka vastaa oppimisen digitalisaation luomiin nykyisiin sekä tuleviin haasteisiin

Chicago & Joensuu, 16. marraskuuta, 2015. Digitaalinen murros ravistelee useiden toimialojen käytäntöjä ja muokkaa tapoja, joilla organisaatioissa on totuttu toimimaan. Arcusys, johtava Liferay-pohjaisten digitaalisten oppimisratkaisujen toimittaja, auttaa organisaatioita ja yrityksiä valmistautumaan tulevaisuuden työskentelytapoihin.

”Työn luonne muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Työstä tulee spontaanimpaa, virtuaalisempaa ja moniulotteisempaa, oppimisen muuttuessa samanaikaisesti entistä mitattavammaksi ja tavoitteellisemmaksi”, sanoo Janne Hietala, Chief Commercial Officer Arcusysilta. “On väistämätöntä, että tämä luo haasteita organisaatioille, jotka yrittävät parhaansa mukaan sopeutua nopeasti muuttuvaan liiketoimintaympäristöön.”

Organisaatiot voivat nopeuttaa muuntautumiskykyään ja saavuttaa kilpailuetua valmistautumalla huolellisesti oppimisen digitalisaatioon. Kyvykkyyteen liittyvien puutteiden tai riskitekijöiden tunnistamisesta on tullut ratkaisevan tärkeää. Koska oppiminen ja ongelmanratkaisu on usein sosiaalista ja epämuodollista, tulee organisaatioiden tutkia omaa strategista kyvykkyyttään vastata digitalisaation mukanaan tuomiin haasteisiin.

Arcusys on Chicagossa 16.-17.11.2015 järjestettävän Liferay North American Symposiumin Gold Sponsor. Maanantaina 16. marraskuuta Arcusysin CCO Janne Hietala ja NASA:n astronautti Dr. Charles Camarda pitävät Symposiumissa yhteisen puheenvuoron, jossa kertovat Epic Challenge -projektista ja Valamis oppimis- ja yhteistyöalustasta.

Lisätietoja:
Arcusys Oy
Janne Hietala
Chief Commercial Officer, CCO
janne.hietala@arcusys.fi
+358 40 831 4245

Arcusys on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut Liferay kehittäjäyritys. Valamis oppimisympäristö tarjoaa organisaatioille ratkaisun oppimisen digitalisaation mukana tuomien haasteiden muuntamiseksi organisaation kilpailueduksi. Asiakkaamme koostuvat suurista kotimaisista ja ulkomaisista organisaatioista. Arcusysin pääkonttori sijaitsee Joensuussa, minkä lisäksi yhtiöllä on yhteensä viisi muuta toimistoa Suomessa, USA:ssa ja Venäjällä. Lisätietoja osoitteessa www.arcusys.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs