Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Alihankinta: digitalisaatio ja johtaminen – näytönpaikka Suomen teollisuudelle

Tampereen Messut

Alihankinta: digitalisaatio ja johtaminen – näytönpaikka Suomen teollisuudelle

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 12:02
Julkaisija: Tampereen Messut

Tuottavuuden taikasanaa tavoitellaan tällä hetkellä joka pajassa ja konttorissa. Alihankinta 2016 -messuilla tähän haasteeseen pureudutaan digitalisaation ja johtamisen työkaluin. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma kokoaa alan yritykset, asiantuntijat ja päättäjät 27.–29. syyskuuta Tampereelle keskustelemaan, mitä digitalisaatio tarkoittaa teollisuudessa ja miten LEAN-johtamista voi hyödyntää muun muassa ihmisten johtamisessa. Alihankinta-messut on myyty tänäkin vuonna loppuun ja kansainvälisiä näytteilleasettajia on tulossa ennätysmäärä.       
    
– Pyrkiessämme kohti sujuvia toimintatapoja meidän on tunnettava prosessien nykytila, kuvailtava arvoketjut ja tuotava esille arkipäiväiset häiriöt tavalla, joka mahdollistaa nopean reagoinnin niihin. Henkilöstö ja johtaminen ovat Lean-ajattelutavan keskiössä. Suuri toimintatapojen kulttuurimuutos jää useimmiten saavuttamatta, ellemme keskity järjestelmällisesti kehittämään organisaation sisäistä kyvykkyyttä ratkoa ongelmia. Lean jää tällöin vain kehityshenkilöstön työkaluksi, eikä siitä koskaan tule koko organisaation toimintatapaa muuttavaa voimavaraa, sanoo toiminnanjohtaja Kalle Arsalo Suomen Lean-yhdistys ry:stä.
Alihankinta-kolumni: Kalle Arsalo: ”Sujuvoittamalla kohti menestystä”

Alihankinta-messujen pääteemat ovat tänä vuonna digitalisaatio ja johtaminen. Tampereen Messut Oy:n yhteistyökumppaneina teemoja ovat toteuttamassa Teknologiateollisuus ry, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys, FIMECC Oy, Automaatioseura ry sekä Suomen Lean-yhdistys ry.              

Tuottavuus ja luottamus lyövät kättä Alihankinnassa

– Bisnes hoidetaan digitalisoituvassa maailmassa yhä useammin sähköisin kanavin, koska ne sujuvoittavat tekemistämme. Silti yhä useammat toteavat minullekin, että etenkin tässä muuttuneessa ympäristössä henkilökohtaisen kohtaamisen merkitys vain korostuu. Tuottavuuden lisäksi tässä hetkessä puhutaan paljon luottamuksesta, ja se syntyy vain kanssakäymisellä – ja luottamuksella vaikeatkin asiat saadaan sujuvasti yhdessä eteenpäin. Alihankinta-messut on myyty tänäkin vuonna loppuun ja kansainvälisiä näytteilleasettajia on tulossa ennätysmäärä. Tämä osoittaa, että alan yritykset uskovat niin kotimaisessa kuin globaalissa kaupankäynnissä henkilökohtaisiin kohtaamisiin sekä siihen, että alan tapahtumien tarjoamat uudet oivallukset ja verkostoitumismahdollisuudet ovat tuottavuuden lisäämisen edellytys, sanoo ammattimessujen tuoteryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.  

Alihankinta tuo Tampereelle tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta

Alihankinta esittelee koko Suomen teollisuuden ja sen kärkiyritykset. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kaikki viisi hallia täyttävillä messuilla on noin tuhat näytteilleasettajaa paristakymmenestä maasta. Uusia innovaatioita nähdään vuosittain yli 2000. Esillä on alihankintateollisuuden tuotteet, palvelut ja ratkaisut metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuuden, teollisuuden ICT-ratkaisujen sekä näiden alojen suunnittelun ja konsultoinnin osalta.

Syksyn 2015 Alihankinta-messuihin tutustui 16 955 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Tampereen Messut Oy järjestää Alihankinnan pääyhteistyökumppaneidensa Teknologiateollisuus ry:n, Kumiteollisuus ry:n, Muoviteollisuus ry:n ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kanssa. Messut on pidetty vuodesta 1988.

LISÄTIEDOT: www.alihankinta.fi, @Alihankinta, #Alihankinta.
Alihankinta-kolumnit: www.alihankintakolumni.fi.

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi(a)tampereenmessut.fi,
facebook.com/tampereenmessut, @TampereenMessut
Jani Maja, tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325, @maja_jani
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs