Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Agile42 ketteröittää Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskusta

agile42

Agile42 ketteröittää Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskusta

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 13:00
Julkaisija: agile42

Ketterän muutoksen kansainvälinen asiantuntija agile42 on voittanut Helsingin yliopiston Tietotekniikkakeskuksen (Tike) järjestämän tarjouskilpailun, jossa se etsi yhteistyökumppania ketteröittämään toimintaansa.

Agile42 kouluttaa ja valmentaa yhteensä noin 100 henkeä Tiken organisaatiosta. Tavoitteena on tukea Tikeä sen toiminnan kehittämisessä.

“Niin sanotun ketterän ohjelmistokehityksen rinnalle tarvitaan ketteriä organisaatioita. Uudenlaisia, ketteriä organisaatioita ei voida johtaa vanhalla tavalla. Koulutamme ja valmennamme tikeläisiä ketterään johtajuuteen ja toimintatapoihin sekä autamme heitä viemään ketterän muutoksen läpi koko organisaatiossa”, toteaa toimitusjohtaja Lasse Ziegler agile42:sta.

Yhteistyö koostuu organisaation arvioinnista sekä noin 20 koulutus- ja valmennuspäivästä.

 

 

Lisätietoja:
Lasse Ziegler
Toimitusjohtaja, Certified Scrum Trainer
agile42
Puh. 040 772 7001
E-mail: Lasse.ziegler@agile42.com

 

”agile42 auttaa kehittämään ohjelmistoja ketterästi ja organisaatioita ketteriksi”

 

agile42 Consulting Oy
agile42 on ketterän muutoksen sekä tuote- ja projektinhallintamenetelmien kansainvälinen asiantuntija. Se kouluttaa ja valmentaa yritysten johtoa ja tiimejä ketterään johtajuuteen, parempiin toimintatapoihin ja kilpailukyvyn kasvattamiseen. agile42 auttaa viemään muutoksen läpi koko organisaatiossa. Se tarjoaa hyväksi havaittuja käytäntöjä ja työkaluja muutoksen suunnittelun ja toteutuksen tueksi. Sen kokeneet valmentajat ovat tukena koko muutoksen ajan.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs