Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe Voice nyt saatavilla myös iPhonelle

Adobe

Adobe Voice nyt saatavilla myös iPhonelle

Tiedote.
Julkaistu: 22.01.2016 klo 15:11
Julkaisija: Adobe

Aiemmin vain iPadille saatavilla ollut Adobe Voice on nyt julkaistu myös iPhonelle. Adobe Voicella yhdistää helposti esimerkiksi ääntä, kuvaa, animaatiota ja muuta graafista sisältöä näyttäväksi videosisällöksi. Sovellus on ladattu iPadille jo yli 3,5 miljoonaa kertaa ja palkittu App Storen Editor’s Choice -tunnustuksella parhaan uuden sovelluksen kategoriassa. Adobe Voice on ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta.

Adobe Voicella näyttävien animoitujen videoiden luominen onnistuu muutamissa minuuteissa ja ilman raskasta videoeditointia.  Sovelluksella voi yhdistää esimerkiksi ääntä, kuvaa, animaatiota ja muuta graafista sisältöä videoiksi. Käyttäjä voi esimerkiksi äänittää puhetta ja höystää sitä visuaalisilla elementeillä, kuten animaatioilla ja kuvilla, ja musiikilla.

”Uskomme äänillä, animaatioilla ja kuvilla kerrottujen tarinoiden voimaan. Nyt jokainen iPhone-käyttäjä voi luoda nopeasti ja helposti omia näyttäviä tarinoita ja jakaa niitä muille”, sanoo Adobe Nordicin viestintäpäällikkö Jes Schyum.

Näyttävää ja omintakeista sisältöä minuuteissa

Adobe Voice soveltuu kaikille käyttäjille, mutta myös esimerkiksi luovan alan ammattilaisille projektien prototyyppien kokeiluun, opiskelijoille kouluprojektien visualisointiin tai pienyrityksille videoiden luomiseen. Sovelluksella tehdyt videot voi myös jakaa helposti sosiaalisen median palveluihin, blogeihin, verkkosivuille tai vaikka sähköpostilla.

”Adobe Voice mahdollistaa oman näköisen ja tuntuisen sisällön tekemisen. Nykypäivän sisältötulvassa voi olla hankalaa saada ääntään kuuluviin ja sisältöä suosioon. Toivomme, että yhä useammat iPhone-käyttäjät lähtevät Adobe Voicella kokeilemaan uusia tarinankerrontatapoja”, Jes Schyum jatkaa.

Adobe Voice tarjoaa useita story starter -malleja ja esimerkkivideoita, mitkä helpottavat omien videoiden luomista. Sovelluksen monipuoliset visuaaliset ominaisuudet sisältävät valmiita teemoja, yli 25 000 ammattilaisten suunnittelemaa ikonia, miljoonien kuvien kirjaston verkossa sekä mahdollisuuden lisätä käyttäjien omia kuvia. Edistynyt grafiikkageneraattori mahdollistaa sadat eri efektit, kuten 3D:n ja varjot. Adobe Voicella luodut sisällöt myös synkronoituvat käyttäjän eri laitteiden välillä.

Lataa maksuton Adobe Voice

 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs