Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -voittajat on valittu

Adobe

Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -voittajat on valittu

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2015 klo 09:00
Julkaisija: Adobe

Adobe ja ruotsalainen design-lehti CAP&Design ovat palkinneet Pohjoismaiden nuoria luovia suunnittelijakykyjä. Toista kertaa järjestetyn Nordic Creative Talent Awardin voittajat julkistettiin eilen Adoben tapahtumassa Tukholmassa.

Nordic Creative Talent Award on Adoben ja ruotsalaisen design-lehti CAP&Designin yhteinen kilpailu, jonka tarkoitus on tuoda esiin alle 28-vuotiaita luovan alan lahjakkuuksia Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Jokaisesta Pohjoismaasta valittiin kaksi voittajaa yhteensä 17 finalistin joukosta.

”Kaikki kahdeksan voittajaa ovat erittäin lahjakkaita ja luovia. Pidän myös heidän edustamastaan monipuolisuudesta: he tekevät kaikkea 3D-animaatioista ja typografiasta aina kuvituskuviin. Tulemme varmasti kuulemaan heistä tulevaisuudessa”, sanoo Anna Rose, Adoben Digital Media -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Suomalaiset voittajat ovat Beatrice Borgström ja Jirka Väätäinen.

Norjan voittajat ovat Martine Ström ja Daniel Brokstad, Tanskan voittajat ovat Frederik Louis Hviid ja Mathias Høst Normark, ja Ruotsin voittajat puolestaan ovat Ermir Peci ja Tor Weibull.

Tuomaristo arvioi osallistujia heidän töidensä, innovatiivisuuden ja ainutlaatuisuuden sekä estetiikan perusteella. Tuomaristossa vaikutti myös suomalaisen design-toimisto Kokoro & Moin toimitusjohtaja, luova johtaja ja perustaja Antti Hinkula.

”Kilpailun tavoite nostaa esille Pohjoismaiden nuoria kykyjä teki vaikutuksen”, sanoo Hinkula. ”Kilpailutöistä näkee, että nuoremmalla polvella on kova osaaminen käyttää Adoben ohjelmistoja sujuvasti ja tuottaa korkeatasoista jälkeä. Adobella on myös suuri rooli luovien alojen kehityksessä: Adobe vaikuttaa visuaaliseen kulttuuriin ja tyylisuuntiin, kun ohjelmistojen ominaisuudet mahdollistavat erilaisia toteutustapoja ja tekniikoita. Kannustankin omasta puolestani jokaista nuorta luovaa osaajaa etsimään parhaan tavan visuaaliselle ilmaisulleen ja kehittämään jotain uniikkia ja omintakeista.”

Voittajat palkittiin kilpailun The Brick -pystillä sekä Adoben Creative Cloud -jäsenyydellä ja CAP&Design-lehden tilauksella vuodeksi.

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs