Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe ja Dropbox yhteistyöhön – digitaalinen allekirjoittaminen huimassa kasvussa

Adobe

Adobe ja Dropbox yhteistyöhön – digitaalinen allekirjoittaminen huimassa kasvussa

Tiedote.
Julkaistu: 13.10.2015 klo 11:58
Julkaisija: Adobe

Adobe ja Dropbox aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta digitaalisten tiedostojen käsittely helpottuu niin mobiililaitteilla, pöytätietokoneilla kuin verkossa. Lisäksi Adobe esittelee uusia allekirjoitusominaisuuksia digitaalisten allekirjoitusten kasvaville markkinoille. Samalla Forrester Researchin tutkimuksen mukaan digitaalisten allekirjoitusten määrä tulee kasvamaan 350 prosenttia vuodesta 2014 ja nousee 754 miljoonaan vuoteen 2017 mennessä.

Adobe ja Dropbox aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta digitaalisten dokumenttien käsittely helpottuu. Acrobat Document Cloud ja Acrobat Reader ovat käytössä yli miljardissa tietokoneessa ja mobiililaitteessa, ja PDF on Dropboxin käytetyin tiedostomuoto. Acrobatin käyttäjät pääsevät nyt helposti käsiksi Dropboxiin tallennettuun yli 18 miljardiin PDF-tiedostoon. Käyttäjät voivat avata ja muokata PDF-tiedostoja sekä tallentaa niihin tehtyjä muutoksia Dropboxin iOS- tai Android-sovelluksella tai Dropboxin verkkosivuilla.

Adoben ja Dropboxin yhteistyö tarjoaa merkittäviä hyötyjä erityisesti mobiililaitteiden käyttäjille, jotka voivat nyt työskennellä dokumenttien parissa nopeasti ja kätevästi sijainnista riippumatta.

”Yhteistyömme Dropboxin kanssa auttaa Adobe Document Cloudin käyttäjiä työskentelemään tehokkaasta ja joustavasti tärkeiden tiedostojen parissa. Adobella on yli 20 vuoden kokemus suojatusta tiedostojen hallinnasta, ja yli 400 miljoonan käyttäjän Dropbox tarjoaa yhteistyölle yksinkertaisimman ja tehokkaimman alustan”, sanoo Jes Schyum, Adobe Nordicin viestintäpäällikkö.

Digitaalisen allekirjoittamisen suosio huimassa kasvussa – Adobelta paljon uusia toiminnallisuuksia digitaalisiin allekirjoituksiin

Forrester Researchin tutkimuksen mukaan digitaalisten allekirjoitusten määrä tulee kasvamaan 350 prosenttia vuodesta 2014 ja nousee 754 miljoonaan vuoteen 2017 mennessä. Adobe julkaisee Document Cloudiin uusia eSign-ominaisuuksia, jotka tekevät tiedostojen digitaalisesta allekirjoittamisesta ja käsittelystä entistä helpompaa. Päivityksiin kuuluu visuaalinen Workflow Designer, joka tarjoaa lukuisia allekirjoituspohjia ja mahdollistaa näin yhdenmukaiset allekirjoitukset. Käyttäjä voi myös muokata jo lähetettyjä tai matkalla olevia tiedostoja. Toiminnosta on hyötyä, jos tiedosto on vaikka lähetetty vahingossa väärään sähköpostiin.

Lisäksi Adobe esittelee päivitetyn Adobe eSign Manager DC -mobiilisovelluksen. Siinä on useita ominaisuuksia kuten Signature Capture, jolla käyttäjä voi ottaa kuvan käsinkirjoitetusta allekirjoituksestaan ja käyttää sitä digitaalisesti. Adobe Document Cloudin voi nyt integroida Workdayn, Salesforcen ja Ariban kanssa, minkä ansiosta yritysten on helppo lisätä digitaalisen allekirjoituksen valmiudet osaksi olemassa olevia järjestelmiään. Adoben digitaalisen allekirjoituksen ominaisuudet noudattavat EU:n vaatimuksia.

Adoben ja Dropboxin yhteistyöstä käyttäjät hyötyvät monin tavoin: 

  • Käytä ja jaa tiedostoja nopeasti. Muutamalla napautuksella ilmaisessa Acrobat Reader -mobiilisovelluksessa tai klikkaamalla Acrobat Document Cloudia käyttäjät voivat avata ja muokata Dropboxiin tallennettuja PDF-tiedostoja PC- tai Mac-pöytäkoneella. Kaikki tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti Dropboxiin. Kun tiedosto on valmis, se on helppo jakaa Dropbox-linkin tai jaetun kansion avulla.
  • Muokkaa tiedostoja ja tee yhteistyötä helpommin. Käyttäjät voivat avata PDF-tiedostoja ja muokata niitä missä tahansa. Adoben sovelluksella kaikki käyttäjät voivat tehdä tiedostoon merkintöjä ja jättää siihen kommentteja. Tiedoston uuden version voi sitten jakaa suoraan Dropboxista.
  • Synkronoida tiedostoja missä tahansa. PDF-tiedostot ja Adoben sovelluksissa tehdyt muutokset synkronoidaan aina Dropboxin kanssa riippumatta siitä, mikä laite on käytössä.

Saatavuus ja hinnat

Dropbox-tilin voi nyt lisätä Acrobat Document Cloudiin tai Acrobat Readeriin pöytätietokoneella. Acrobat Readerin ja Dropboxin iOS-integrointi tulee saataville seuraavien kuukausien aikana. Android- ja verkkointegrointi tulee saataville vuonna 2016.

Uudet Adoben eSign-vaihtoehdot tulevat saataville vaiheittain marraskuun alusta lähtien aina 2016 vuoden alkuun. Lisätietoja löydät Adoben verkkosivuilta.

Lisätietoa

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs