Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe etsii ja palkitsee nuoria luovia kykyjä – ilmoita suosikkisi tai ilmoittaudu itse

Adobe

Adobe etsii ja palkitsee nuoria luovia kykyjä – ilmoita suosikkisi tai ilmoittaudu itse

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 17:22
Julkaisija: Adobe

Adobe ja ruotsalainen design-lehti CAP&Design hakevat Pohjoismaiden nuoria luovia suunnittelijakykyjä Adobe Nordic Creative Talent Award 2015 -kilpailulla. Nyt toista kertaa järjestettävään kilpailuun voivat ilmoittautua alle 28-vuotiaat suunnittelijat 8.10.2015 asti. Myös yleisö voi ehdottaa nuoria osaajia palkinnonsaajiksi.

”Luovan alan kilpailut keskittyvät useimmiten markkinointi- ja mainostoimistoihin ja niiden luomiin kampanjoihin. Haluamme nyt palkita nuoria luovia kykyjä ja heidän tuotoksiaan, sillä nuoret muodostavat luovan alan perustan tulevaisuudessa”, sanoo Anna Rose, Adoben Digital Media -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö.

Kuka tahansa voi ilmoittaa kilpailuun alle 28-vuotiaita suunnittelijoita Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Kaikilla ehdokkaan ilmoittaneilla on mahdollisuus voittaa Creative Cloud -jäsenyys vuodeksi sekä CAP&Design-lehden tilaus vuodeksi. Tuomaristo valitsee kaksi voittajaa jokaisesta maasta, ja he saavat palkinnoksi myös kultaisen The Brick -tiiliskiven (kuva liitteenä). Tuomaristo esitellään lähiviikkoina.

”The Brick symboloi kisan ideaa. Ehdokkaat eivät ole vain yksi tiiliskivi muiden joukossa, vaan he erottautuvat edukseen. Lisäksi palkinto on voittajan uran rakennuspalikka. Viime vuonna saimme kilpailuun useita osallistujia, ja toivomme vielä enemmän hakemuksia tänä vuonna”, kertoo Anna Rose.

Kilpailun kahdeksan voittajaa saavat näkyvyyttä CAP&Design-lehdessä ja Adobe Nordicin omilla alustoilla. Tänä vuonna Adobe kehittää tableteille ja älypuhelimille digitaalisen julkaisun, jossa voittajia ja heidän luomuksiaan esitellään tarkemmin.

Nordic Creative Talent Award 2015 -kilpailun voittajat julkistetaan marraskuussa suuressa Adoben tapahtumassa, joka kerää Pohjoismaiden luovat osaajat Tukholmaan.

 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs