Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe Document Cloud tarjoaa täysin paperittoman dokumenttien hallinnan

Adobe

Adobe Document Cloud tarjoaa täysin paperittoman dokumenttien hallinnan

Tiedote.
Julkaistu: 26.04.2016 klo 12:32
Julkaisija: Adobe

26. huhtikuuta 2016
Lehdistötiedote

Adobe integroi Adobe Sign ja Marketing Cloud -ohjelmistot tarjotakseen asiakkailleen 100-prosenttisesti digitaalisen asiakaskokemuksen ilman fyysisiä dokumentteja. Tämä lisää asiakastyytyväisyyttä, kun asiakkaiden ei enää tarvitse allekirjoittaa sopimuksia tai lomakkeita käsin. Adoben ja Boxin yhteistyö vahvistaa Adoben asemaa kasvavilla markkinoilla, joilla Adobe Sign -käyttäjien määrä kasvoi 40 prosenttia vuoden takaisesta ja on nyt 66 miljoonaa.

Adobe Sign (aiemmin Document Cloud eSign) toimii nyt saumattomasti dokumenttien hallintaan tarkoitetun Adobe Experience Manager Forms -ohjelmiston kanssa, joka on tärkeä osa Adobe Marketing Cloudia. Uuden ratkaisun avulla päästään lopullisesti eroon fyysistä dokumenteista, joiden käsittely vie yrityksissä aikaa ja aiheuttaa turhia kustannuksia.

Integraatio on erityisen hyödyllinen rahoitus- ja terveysalan sekä julkishallinnon palveluissa, joissa ihmisten on täytettävä ja allekirjoitettava paljon lomakkeita tai virallisia dokumentteja.

”Yritykset joutuvat miettimään uudelleen, kuinka ne ovat vuorovaikutuksessa asiakkaidensa kanssa eri laitteiden välityksellä. Menestyminen edellyttää vakuuttavan asiakaskokemuksen luomista heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Tähän fyysisistä dokumenteista luopuminen sopii hyvin, sillä ne ovat sekä tehottomia että hitaita”, sanoo Anne Andreasson, Document Cloudin pohjoismainen asiantuntija Adobelta, ja jatkaa:

”Asiakkaat ovat kiinnostuneita allekirjoittamaan dokumentteja mobiililaitteilla ilman kynää. Adobe Sign tarjoaa yrityksille täysin digitaalisen työnkulun, joka tehostaa yritysten prosesseja ja lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä.”

Adobe Sign on sähköisen allekirjoituksen johtava ratkaisu, jonka käyttäjiin lukeutuvat muun muassa The Royal Bank of Scotland ja Verizon. Adobe Signilla on 66 miljoonaa käyttäjää, mikä tarkoittaa 40 prosentin kasvua viime vuodesta. Joka vuosi Documentin Cloudin kautta tehdään yli 6 miljardia digitaalista ja elektronista allekirjoitusta.

Uusi yhteistyö Boxin ja Microsoft OneDriven kanssa

Uusi ratkaisu integroidaan useiden tallennusratkaisujen kuten Boxin ja Microsoft OneDriven kanssa, mikä mahdollistaa entistä helpomman pääsyn PDF-tiedostoihin sijainnista riippumatta. Boxiin on tallennettu jo yli kaksi miljardia PDF-tiedostoa, joihin pääsee nyt käsiksi Adobe Signin avulla, joten dokumenttien hallinta helpottuu merkittävästi.

Ratkaisulle on myös selvästi olemassa kysyntää: tutkimusyhtiö IDC:n¹ mukaan 72 prosenttia tutkituista yrityksistä kertoi, että dokumenttien hallinnan tehostaminen kasvatti samalla myös asiakastyytyväisyyttä. Kuitenkin 80 prosenttia dokumenttien hallintaan liittyvistä prosesseista on edelleen riippuvaisia paperista. Adobe Document Cloud on jo aiemmin integroitu muun muassa seuraavien sovellusten kanssa: Apttus, Dropbox, Salesforce ja Workday.

Adobe Signin uusia ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Digitaalisten kokemusten uudistaminen. Adobe Sign ja Experience Manager Forms tekevät yhdessä monimutkaisista lomakepohjaisista prosesseista yksinkertaisia, osallistavia ja mobiilikäyttöön optimoituja digitaalisia kokemuksia. Tämä hyödyttää erityisesti julkisia, rahoitus- ja terveysalan palveluja.
  • Kansainvälisen sähköisen ja digitaalisen allekirjoituksen käyttöönotto. Adobe Signin turvallinen, standardoitu ratkaisu täyttää EU:n sähköisiä allekirjoituksia koskevat vaatimukset, jotka astuivat voimaan 1. heinäkuuta 2016.
  • Vahvistettu allekirjoitus Androidille ja iPhonelle. Dokumenttien lähettäminen, seuraaminen ja hallinta tableteilla ja älypuhelimilla helpottuu. Adobe Sign -sovellus toimii sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmissä. Siinä on lisäksi päivitetty valikkonäkymä ja allekirjoitettujen dokumenttien lähettäminen mistä tahansa laitteesta on entistä helpompaa.  

Acrobat DC:n uusia ominaisuuksia ovat muun muassa:

Document Cloudin pääohjelma Acrobat DC on tullut helppokäyttöisemmäksi useastakin syystä:

  • Kommentit ja muistiinpanot ovat täysin päivitetty intuitiivisilla, kosketuskäytön mahdollistavalla käyttöliittymällä, joka tekee palautteen antamisesta helpompaa.
  • Uudella korostuskynällä voi tarkastaa skannatut dokumentit ilman, että alkuperäisiä dokumentteja tarvitsee OCR-skannata.
  • Paperiversiosta digitaaliseen muotoon siirtäminen, esimerkiksi skannauksen avulla, toimii entistä paremmin.
  • Samanaikaisesti Acrobat DC:n käyttöönotto ja päivittäminen Creative Cloud -sovellusten avulla on tullut entistä helpommaksi uuden Adobe Creative Cloud -ohjelmapaketin ansiosta.

Lue lisää:

  

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Anitta Pirnes
+358 40 486 9436
anitta.pirnes@hkstrategies.com

Adobe Systems
Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. www.adobe.com/fi 

© 2016 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs