Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Adobe Document Cloud, Acrobat DC ja kaksi uutta mobiilisovellusta nyt saatavilla

Adobe

Adobe Document Cloud, Acrobat DC ja kaksi uutta mobiilisovellusta nyt saatavilla

Tiedote.
Julkaistu: 08.04.2015 klo 09:46
Julkaisija: Adobe

Adobe julkaisi tällä viikolla kolmannen pilvipalvelunsa, Adobe Document Cloudin dokumenttien digitalisointiin uuden Acrobat DC:n kera. Lisäksi Adobe julkaisi kaksi uutta mobiilisovellusta, Adobe Acrobat DC mobilen ja Adobe Fill & Sign DC:n, joilla käyttäjät voivat luoda ja käsitellä dokumentteja suoraan mobiililaitteellaan.

Adobe Document Cloudin avulla esimerkiksi paperidokumentit voidaan helposti skannata älypuhelimella ja muuntaa digitaalisiksi tiedostoiksi, joita voi muokata tai allekirjoittaa digitaalisesti. Document Cloudiin sisältyy uusi Adobe Acrobat DC -ohjelma PC- ja Mac-tietokoneille. Document Cloud Acrobat DC:n kera ovat saatavilla tilauspohjaisina Pro-versiona ammattikäyttäjille ja Standard-versiona.

Digitaalinen allekirjoittaminen mobiilisti kahdella uudella sovelluksella

Kahdella uudella ilmaisella sovelluksella, Adobe Acrobat DC mobilella ja Adobe Fill & Sign DC:llä, käyttäjät voivat luoda ja käsitellä dokumentteja suoraan mobiililaitteellaan. Puhelimen kamera toimii skannerina, joka muuttaa minkä tahansa paperidokumentin digitaaliseksi tiedostoksi. Uuden Mobile Link -ominaisuuden ansiosta käyttäjä voi puolestaan saumattomasti jatkaa työtään siirtyessään työpöytätyöskentelystä mobiililaitteella työskentelyyn ja takaisin.

”Adobe Acrobat DC mobile ja Adobe Fill & Sign DC tekevät vaivattomaksi dokumenttien turvallisen allekirjoittamisen mobiililaitteella. Tämä myös säästää paljon aikaa, kun ei ole tarvetta ensin tulostaa ja sitten skannata dokumentteja, Adoben Pohjoismaiden viestintäpäällikkö Jes Schyum sanoo.

Hinta ja saatavuus

Adobe Acrobat DC mobile ja Adobe Fill & Sign DC ovat saatavilla Applen App Storesta ja Google Playsta ilmaiseksi. Adobe Document Cloud Acrobat DC:n kanssa on saatavilla Pro-versiona 18,59 euron kuukausitilaushintaan ja Standard-versiona 16,11 euron kuukasitilaushintaan. Hinnat perustuvat Adoben verkkokaupan tietoihin.

Creative Cloudin käyttäjät voivat käyttää Document Cloudia Acrobat DC:n kautta, sillä Acrobat DC sisältyy kaikki sovellukset sisältävään Creative Cloud -jäsenyyteen. Document Cloud on saatavilla myös Adoben jälleenmyyjiltä. Document Cloudia voi myös kokeilla maksutta 30 päivän ajan.

Lisämateriaalia:

Lue lisää Document Cloudista ja Acrobat DC:stä Adoben suomenkielisiltä verkkosivuilta

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs