Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Acer niittää vertailumenestystä kotimaassa ja kansainvälisesti

Acer

Acer niittää vertailumenestystä kotimaassa ja kansainvälisesti

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2013 klo 14:31
Julkaisija: Acer

Acerin Windows-PC:t saavat osakseen kehuja niin Suomessa kuin maailmallakin. Arvostettu suomalainen Mikro PC -lehti sekä globaali hallintapalveluja tarjoava Soluto ovat viimeaikaisissa julkaisuissaan nostaneet Acerin laitteet PC-vertailujen kärkeen.

Acer Aspire X3995-pöytäkoneelle Mikro PC:n Kunniamaininta

Mikro PC -lehti testasi numerossaan 4/2013 noin 700 euron hintaisia pöytäkoneita seitsemältä eri PC-valmistajalta. Lehden testikriteereinä olivat laitteiden suorituskyky, ominaisuudet ja laajennettavuus, melutaso sekä virrankulutus.

Acerin Aspire X3995 sai testin parhaat yhteispisteet ja se palkittiin Mikro PC:n Kunniamaininta-merkinnällä. Aspire X3995 erottui vertailussa edukseen mm. pienen kokonsa, hiljaisen toimintaäänensä, nopean kiintolevynsä ja kattavien liitäntöjensä ansiosta. Mikro PC suosittelee Aspire X3995:ä esimerkiksi olohuoneen mediakeskus-PC:ksi.

Lähde: Mikro PC 4/2013, http://mikropc.net/nettilehti/artikkeli.jsp?id=ec12_1MSq3LLD0L

Acer Aspire E1-571 luotettavin PC-kannettava Soluton vertailussa

Verkkopohjaista PC-laitteiden ongelmanratkaisua tarjoava Soluto julkaisi huhtikuun lopulla listan luotettavimmista Windows-kannettavista. Soluto tutki yli 150 000 laitteen tietokantaa vertaillakseen, mitkä tietokoneet ovat aiheuttaneet pienimmän määrän virheilmoituksia ja ongelmatilanteita sitten tammikuun 2013 alun.

Soluton listan luotettavimmaksi PC-kannettavaksi osoittautui Acer Aspire E1-571. Soluto kiitti Aspire E1-571:ä vakaasta suorituskyvystä, jumitusten ja kaatumisten harvinaisuudesta sekä Windows-taustaprosessien vähäisyydestä.

Lähde: Soluto-kuukausiraportti 4/2013 https://www.soluto.com/reports

 

Lisätietoja:

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit.. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs