Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » Abilita markkinoi yksinoikeudella päivähoidon Päikky-palvelua

Oy Abilita Ab

Abilita markkinoi yksinoikeudella päivähoidon Päikky-palvelua

Tiedote.
Julkaistu: 09.05.2016 klo 12:42
Julkaisija: Oy Abilita Ab

 

Abilita ja MukavaIT aloittivat strategisen yhteistyön toukokuun alussa. Kun MukavaITn Päikky-mobiiliratkaisu yhdistetään Abilitan päivähoidon järjestelmään, saadaan kattava varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmä.

MukavaITn ja Abilitan myynti- ja kehitysyhteistyötä koskeva, monivuotinen sopimus astui voimaan toukokuussa 2016. Siitä lähtien päivähoidon Päikky-palveluratkaisua Suomessa myy yksinoikeudella  Oy Abilita Ab.

”Siirtymällä strategisen tason yhteistyöhön Abilitan kanssa, voimme jatkossa kehittää päivähoidon mobiilia Päikky-palveluratkaisuamme vielä voimakkaammin hyödyntämällä nykyisten asiakkaidemme antamaa palautetta sekä Abilitan pitkäaikaista julkishallinnon ja yksityisen sektorin kokemusta.” kertoo MukavaITn toimitusjohtaja Petri Järvinen.

Vuonna 2014 lanseerattua Päikky-palvelua käyttävät niin julkiset kuin yksityiset päivähoidon toimijat. Päikky-palvelun piirissä on yli 20.000 lasta. Päikyn kysyntä on kasvanut entisestään, kun varhaiskasvatuksen muutosten myötä palveluiden tuottajat ovat valmistautuneet lakimuutosten ja digitalisaation tuomiin vaatimuksiin sekä mahdollisuuksiin. Päikyllä on erityisen vahva asema Pirkanmaalla, jossa Tampereen kaupunki ja ympäristökunnat (mm. Kangasala, Pirkkala, Nokia, Lempäälä ja Ylöjärvi) helpottavat päivähoidon asiakkaiden ja henkilökunnan arkea Päikky-palvelun avulla. Abilitan Päivähoito-järjestelmää käyttää parikymmentä asiakasta, joista kolme on äskettäin siirtynyt käyttämään myös Päikkyä.

”Abilitassa tunnetaan suomalaisen julkishallinnon tarpeet yli 30 vuoden kokemuksella. Kun Abilitan kokemukseen ja Abilita Päivähoito-järjestelmään liitetään MukavaITn nykyaikainen ja monipuolinen päivähoidon mobiiliratkaisu, saadaan tiiviisti integroidussa varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmässä yhdistettyä vanhempien, hoitohenkilökunnan ja hallinnon tarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi. Päikyn avulla pystytään jatkossa tuottamaan yhdessä MukavaITn kanssa ainutlaatuisia ja täysin uudenlaisia konsepteja varhaiskasvatukseen.”, kertoo Abilitan toimitusjohtaja Tommy Sjöholm.

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Petri Järvinen, MukavaIT Oy, 040 708 2560, petri.jarvinen@mukavait.fi

Toimitusjohtaja Tommy Sjöholm, Oy Abilita Ab, 010 289 4466, tommy.sjoholm@abilita.fi

 

Abilita Päivähoito on kehitetty lasten päivähoidon hallinnointiin; päivähoitohakemusten ja sopimusten käsittelyyn, päätösten tekoon, läsnäolotietojen kirjaamiseen, laskutukseen, tilastointiin ja raportointiin. Päikkyon MukavaIT Oy:n tuottama nykyaikainen ja monipuolinen päivähoidon palvelu, joka yhdistää vanhempien, hoidon ja hallinnon tarpeet yhdeksi kokonaisuudeksi. Ennen kaikkea Päikky on suunniteltu helpottamaan arkea, niin kotona kuin päivähoidossa.

Oy Abilita Ab on kokenut ja vakaa suomalainen järjestelmätoimittaja, joka työskentelee lähellä asiakasta. Abilitalla on pitkäaikainen kokemus julkishallinnon eri toiminta-alueista ja kattavat tietotekniset ratkaisut toiminnan tukemiseen. Abilita tarjoaa ratkaisuja varhaiskasvatuksen lisäksi mm. taloushallintoon, henkilöstöhallintoon, palkanlaskentaan ja opiskeluhuoltoon.

MukavaIT Oy on vuonna 2012 perustettu Pirkanmaalainen yritys, jonka missiona on auttaa suomalaisia varhaiskasvatuksen asiakkaita poistamaan yli 100.000 kuukausittaista työtuntia, jotka hukataan manuaaliseen kirjaamiseen tai turhaan paperin pyörittämiseen. Meistä ja asiakkaistamme on mukavampaa, kun tuo aika käytetään lasten kanssa olemiseen.

www.abilita.fi

010 289 4440

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs