Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Ohjelmistoteollisuus » 125,000€:n sijoitus vauhdittaa Cheek Soundboardista tutun Venuu.fi-startupin kasvua

Reaktor

125,000€:n sijoitus vauhdittaa Cheek Soundboardista tutun Venuu.fi-startupin kasvua

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 10:03
Julkaisija: Reaktor

Lähes miljoonaa suomalaista Cheek Soundboardillaan hauskuuttanut Venuu on kerännyt 125,000€:n rahoituksen etupäässä ohjelmistoyritys Reaktorin Polte-kiihdyttämöltä. “Tapahtumatilojen Airbnb:ksi” tituleerattu, uniikkien juhla-, kokous- ja saunatilojen hakupalvelu levittäytyy nyt pääkaupunkiseudulta Turkuun ja muualle Suomeen tavoitteenaan ripeä kansainvälistyminen syksyllä 2014.

Venuu.fi on tapahtumatilojen hakupalvelu, joka tekee upeiden juhla-, kokous- ja saunatilojen varaamisesta helppoa. Palvelu tuo yksityis- ja yritystilaisuuksien järjestäjien saataville myös erityisen jännittäviä vaihtoehtoja kuten teattereita, museoita, loft-huoneistoja ja tyhjiä tehdaskiinteistöjä.

Lokakuussa 2013 lanseerattu Venuu.fi on saavuttanut nopeasti vahvan aseman Helsingin seudulla, josta mukana on yli 300 tilaa. Nyt kerätyn 125,000€:n rahoituksen avulla yritys vauhdittaa tuotekehitystään sekä laajentumistaan uusille markkina-alueille Suomessa ja ulkomailla. Kasvupolulla ensimmäisenä on Turku – kansainvälisille markkinoille tähdätään vielä tämän vuoden aikana.

“Tulemme mullistamaan tapahtumamarkkinan samaan tapaan kuin Hotels.com teki hotellitoimialalla ja vastaavasti Airbnb vertaismajoituspuolella. Tulevaisuudessa Venuun kautta voi helposti löytää ja varata tilan lisäksi myös muut tapahtumapalvelut, kuten esiintyjät, tekniikan ja pitopalvelun”, yrityksen toimitusjohtaja Jasu Koponen tiivistää. “Tavoitteemme on siis luoda tietynlainen ‘tapahtumien Amazon.’”

Seed-rahoituskierroksen pääsijoittaja on ohjelmistoyritys Reaktorin Polte-kiihdyttämö, joka on tehnyt viimeisen vuoden aikana yhteensä 13 sijoitusta suomalaisiin eturivin startup-yrityksiin. “Me näemme Venuussa mahdollisuuden isoon menestystarinaan. Yrityksen seitsemänhenkinen tiimi on rakentanut nopeassa ajassa oman markkinansa johtavan tuotteen, joka pitää nyt pystyä skaalaamaan nopeasti, ensin Suomessa ja sen jälkeen kansainvälisesti”, Poltteen Oskari Kettunen kommentoi. Rahoituskierroksessa mukana oli myös enkelisijoittaja Kristian Ranta.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Jasu Koponen
Toimitusjohtaja / Perustaja, Venuu Oy
jasu@venuu.fi
0400 013 359

Oskari Kettunen
Johtaja, Reaktor Polte
oskari.kettunen@reaktor.fi
040 523 2333

http://venuu.fi
Viraali-ilmiö Cheek Soundboard: http://cheek.venuu.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs