Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Vuoden Graafikko Pekka Toivosen My signs -teos Temppeliaukion kirkossa 11.5.

Grafia ry

Vuoden Graafikko Pekka Toivosen My signs -teos Temppeliaukion kirkossa 11.5.

Tiedote.
Julkaistu: 28.04.2016 klo 16:04
Julkaisija: Grafia ry

FAT, Kasino A4 ja Huili-lehdistäkin tunnettu AD Pekka Toivonen jättää jäähyväisiä graafiselle suunnittelulle: hän on säveltänyt Grafian antaman nimityksen kunniaksi My signs -teoksen, joka esitetään Temppeliaukion kirkossa 11.5.2016.

Etenkin laadukkaiden julkaisujen suunnittelijana tunnettu Toivonen on suuntaamassa lahjakkuuttaan musiikin ja videotaiteen saralle. 11.5.2016 järjestettävä Vuoden Graafikko -näyttely onkin performanssi, jossa kantaesityksen saa monimediallinen My signs -teos.

Teoksen keskiössä ovat Toivosen suunnittelemat merkit, logot, symbolit ja tunnukset. "Nämä ovat graafisen urani isoimpia hittejä," Toivonen linjaa. Merkit heräävät henkiin uudella tavalla elävän musiikin ja liikkuvan kuvan keinoin.

Temppeliaukion kirkossa musiikin alttarille nousee Toivosen ja pianon lisäksi hänen kokoamansa superbändi. Sävellyksiä siivittää elokuvallinen heijastus. “Esitys on absurdia sirkusta.” Teoskokonaisuuden sävellystyöstä, sovituksesta ja ohjauksesta vastaa Toivonen.

Pitkän linjan julkaisusuunnittelijan esityksen yhteydessä julkaistaan "vielä yksi lehti", käsiohjelma ja katalogi, joka valottaa estradille nostettujen merkkien syntyperää, sekä sitä, miten sävelmät tulkitsevat merkkien viestejä.

 

Pekka Toivonen: “My Signs” Temppeliaukion kirkossa (Lutherinkatu 3, 00100 Helsinki) 11.5.2016 klo 18 ja 20. Vapaa pääsy, maksullinen käsiohjelma.

 

www.pekkatoivonen.com

  

Lisätiedot:

Grafian viestintäpäällikkö Katja Ojala, 040-8473875, katja.ojala@grafia.fi

Yli tuhannen ammattilaisen Grafia ry edistää suomalaisen visuaalisen viestinnän arvostusta sekä jäsentensä ammatillisia, oikeudellisia ja taloudellisia etuja. Järjestö on perustettu vuonna 1933. Grafia järjestää mm. Vuoden Huiput -tapahtuman ja nimeää Vuoden Graafikon.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs