Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Virittäjät-ohjelmalle ensimmäinen suomalainen TV-sarjaa tukeva mobiilipeli

Vincit

Virittäjät-ohjelmalle ensimmäinen suomalainen TV-sarjaa tukeva mobiilipeli

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2014 klo 00:00
Julkaisija: Vincit

Ohjelmistotalo Vincit Oy toteutti Virittäjät-TV-sarjalle koukuttavan pelin, jossa ohjelman katsojat voivat ajaa kilpaa toisiaan vastaan sarjasta tutuilla autoilla. Nopein kuski voittaa kyydin aidossa NASCAR-autossa.

Virittäjien neljännellä esityskaudella mukaan ratatoimintaan saadaan myös kotisohvillaan istuvat oman elämänsä kilpa-ajajat. Näppejä ei tarvitse rasvamontussa liata; puhelimeen ladattavalla sovelluksella pääsee suoraan radalle kaasua painamaan.

Peli on tehty mahdollisimman helpoksi aloittaa: pelaajan tarvitsee vain painaa kaasua ja jarrua, ja saada mahdollisimman nopea kierrosaika sarjasta tutulla Alastaron radalla. Autot kulkevat automaattiohjauksella. Parhaiden aikojen saavuttamiseen vaaditaan kuitenkin runsaasti harjoittelua, sillä optimaaliset ajoradat vaativat juuri oikean tilannenopeuden hallintaa.

TV-sarjan jokaisen 12 jakson aikana pelattavissa on uusi auto, joka vastaa kyseisellä viikolla esiteltyä autoa. Autojen ominaisuudet eroavat toisistaan, joten pelissä menestyminen vaatii kaikkien autojen täydellistä hallintaa. Kauden päätteeksi palkitaan nopeimmat kuljettajat sponsoreiden lahjoittamilla palkinnoilla. Kokonaiskisan voittajalle Eagle Racing Motorsport antaa vauhdin hurmaa aidossa NASCAR-autossa Alastaron moottoriradalla.

Vuonna 2013 Formaatti-Finlandian voittanut Virittäjät jatkaa suomalaisen television voittokulkua maailmalla. ”Sarja tarjoaa vauhtia ja aitoa intohimoa autoihin. Yksi Formaatti-Finlandian palkintoperusteista oli se, että sarjaan voi luontevasti tuoda mukaan myös oheismarkkinointia”, sanoo Mediatehdas Dakarin toimitusjohtaja Pasi Riiali. Optio Virittäjät-formaattiin on jo myyty useisiin maihin. Tarkoitus on tehdä myös mobiilipelistä eri markkinoille räätälöityjä versioita.

”Katsojilla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus osallistua itse televisio-ohjelmaan. Pelaaja pääsee samaistumaan uudella tavalla Mika Salon ja virittäjien tunnelmiin”, Vincitin Pasi Kovanen sanoo.

MTV Oy:n tuottaja Tomi Suomela: "Mobiilipeli on loistava lisä Virittäjät-formaatin myyntiä ajatellen.  Televisiosta tuttu ohjelmabrändi saa jatkumon myös pelejä kuluttaville kuluttajille, ja sitä kautta ohjelman tunnettuus kasvaa. Ja sitä paitsi, peli on äärimmäisen koukuttava!”

Virittäjät-peli on ladattavissa 11.3.2014 alkaen Androidille, iOS:lle (iPad, iPhone) ja Windows Phone 8 -laitteille. Pelistä on saatavilla niin ilmainen kuin maksullinenkin versio. Ilmaisversiolla voi joka viikko ajaa 30 kierrosta, maksullisessa pelissä kierrosten määrää ei ole rajoitettu. Pelin ensimmäinen auto on ajettavissa 11.3. klo 21:00 kun Virittäjien neljäs esityskausi alkaa MTV Max -kanavalla.

 Mika Salo testaa peliä

Mika Salo keskittyy testaamaan peliä.

 

Lisätietoja:

Vincit Oy
Johtaja Pasi Kovanen              
p. 050 374 9132                                                        
pasi.kovanen@vincit.fi

Mediatehdas Dakar Oy
Toimitusjohtaja Pasi Riiali
p. 010 234 6641
pasi.riiali@dakar.fi

MTV Oy
Tuottaja Tomi Suomela
p. 0400 678 724
tomi.suomela@mtv.fi

www.mtv.fi/virittajat/

Liitetiedostot

--

Vincit on Suomen paras työpaikka 2014. Vuonna 2007 perustettu Vincit on ohjelmistotalo, jossa työskentelee parhaillaan 92 asiantuntijaa.  Yrityksen pääliiketoiminta on räätälöityjen ohjelmistojen tuotekehityspalvelut. Huippulaadun takeena Vincit tarjoaa toimituksilleen sataprosenttisen tyytyväisyystakuun. www.vincit.fi.

Mediatehdas Dakar on tuotantoyhtiö ja mainostoimisto. Dakar on erikoistunut monimediallisten konseptien tuottamiseen. Toteuttamiamme projekteja ovat mm. Virittäjät formaatti, Perinnemestari konsepti ja Swing Game elokuva. Dakar on palkittu mm. Formaatti-Finlandialla ja useilla kansainvälisillä elokuvapalkinnoilla.

MTV:n omistaa mediayhtiö Bonnier AB. MTV:hen kuuluvat Suomen johtavat mediat niin tv:ssä, radiossa kuin verkossakin. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia, maksuttomia tv-kanavia. Maksullisia tv-palveluja voi seurata MTV Total -paketin kautta. Se koostuu useista urheilua, elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia esittävistä kanavista. Verkossa MTV:n merkittävimmät sivustot ovat mtv.fi ja radionova.fi. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat netissä. Verkossa toimivan Filmnetin kautta voi seurata C More -kanavien sarjoja ja elokuvia. MTV:hen kuuluu myös Suomen kuunnelluin kaupallinen radiokanava Radio Nova.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs