Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Uusi paikallinen, K*RVI pyrkii vastaamaan asiakkaiden nouseviin tarpeisiin

Restel Oy

Uusi paikallinen, K*RVI pyrkii vastaamaan asiakkaiden nouseviin tarpeisiin

Tiedote.
Julkaistu: 10.08.2012 klo 11:44
Julkaisija: Restel Oy

Jos ennen vanhaan perusbaarikävijä saatiin tyytyväiseksi kun vain baarin ovi oli auki ja tuttu keskarituoppi nostettiin nokan alle, niin aikamme kosmopoliitille tämä ei enää riitä. Vapaa-aikaa on vähän ja sen arvostus on korkealla. Baariin lähdetään silloin kun töiden ja opiskeluiden ruuhkauttamista kalentereista löydetään kaveriporukan kesken tilaa yhteiselle irtiotolle arjesta.

Baari-iltaa varten lämmitellään usein hauskoilla kotikutoisilla etkoilla, joista illan edetessä siirrytään mieluiten persoonalliseen baariin johon koko seurue mahtuu ja josta löytyy samanhenkisiä tyyppejä. Trendeinä baarin kodikkuus ja olohuonemaisuus sekä design ovat nousussa. Luomutuotteille, drinkeille ja erikoisoluille on kysyntää, ja hyvää palvelua ja hymyilevää henkilökuntaa osataan arvostaa.

Helsingin Sörnäisiin perjantaina 9. elokuuta avautuva uusi paikallinen K*RVI baari pyrkii vastaamaan asiakkaiden nouseviin tarpeisiin. K*RVI on urbaani ja värikäs baari, jossa on autenttinen fiilis. Sijaintinsa puolesta K*RVI on luonteva kohtauspaikka, jossa aikaa voi viettää rennossa tunnelmassa iltapäivästä aina yömyöhään asti. 

Ilmeeltään ja tunnelmaltaan uusi K*RVI on tuunattu ja yksilöllinen olohuone; tila, jossa on mukava olla. Värien, tekstuurien, valaistuksen ja erityyppisten tilojen ansiosta K*RVI on positiivisesti kotikutoinen ja suunnittelussa ja toteutuksessa on otettu huomioon vastuullisuus sekä kierrätysmateriaalien käyttö. K*RVIn sisustuksen on suunnitellut palkittu suunnittelutoimisto BOND.

K*RVI tarjoilee asiakkailleen kattavan valikoiman viileitä juomia, letkeää tunnelmaa sekä maistuvia pikkupurtavia omasta keittiöstä. Lämpimillä ilmoilla asiakkaat voivat vilvoitella baarin erillisellä terassilla. K*RVIn ystävät voivat liittoutua sosiaalisesti osoitteessa facebook.com/KRVIbaari.

K*RVI avaa ovensa osoitteessa Hämeentie 35. Baari on auki maanantaista torstaihin kello 16–24 sekä perjantaisin ja lauantaisin kello 14–02. Baarin ikäraja on riittävä. Tule käymään "yhdellä" tai ehkä "parilla"?

Lisätietoja:

Tuomas Sorri, Restel Ravintolat Oy, Ravintoladivisioona, Ketjujohtaja, puh: 09 733 52, tuomas.sorri@restel.fi

Yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa lähes 50:llä hotellilla, joissa on yhteensä yli 7400 huonetta. Kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi Restelin hotelleihin kuuluvat myös kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut sekä Hotelli Seurahuone Helsinki. Ravintoloita Restelillä on noin 250. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. Restelin ravintolavalikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario-, Lauantai-, Bambu- ja Wanha Mestari -ketjut. Lisäksi Restelin toimintaan kuuluu liikenneasemaketju HelmiSimpukka, jolla on noin 60 toimipaikkaa ympäri Suomen. Lisätietoja www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs