Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » TTT-Klubin kevään ohjelman avainsanat: unplugged, jazz/world, stand up

Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin kevään ohjelman avainsanat: unplugged, jazz/world, stand up

Tiedote.
Julkaistu: 02.12.2013 klo 14:05
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

Tiedote 2.12.

Tampereen Työväen Teatterin ravintolanäyttämön TTT-Klubin ensi kevään ohjelma on valmistunut. Aiemmin julkistetun teatteriensi-illan Mauno Peppone – Elämä, kuolema ja comeback (29.1.) lisäksi tulossa on paljon muitakin kiinnostavia ja korkeatasoisia tapahtumia musiikin ja komiikan alueelta.

Keikkoja ja konsertteja järjestetään TTT-Klubilla noin kerran viikossa. Unplugged-teeman alle sijoittuu tunnustettuja rock-taustaisia laulaja/lauluntekijöitä, jotka esiintyvät akustisesti yksin tai pienimuotoisella kokoonpanolla, mikä nostaa laulujen sanoitukset ja tarinat avainrooliin. Kevään nimiä ovat Pauli Hanhiniemi & Safka Pekkonen (31.1. ja 1.2.), Tuomari Nurmio (8.3.), Dave Lindholm (22.3.), Sir Elwood Duo (5.4.) sekä Jarkko Martikainen (10.5.). Lisäksi ohjelmassa on yhteistyössä Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n kanssa järjestettävä Tekosyy-klubi isäntänään Heikki Salo (27.3.).

Keväällä TTT-Klubi isännöi myös kaksi Suomen Jazzliiton kiertueen Tampereen-vierailua. Ensin Jussi Kannasteen, Teemu Viinikaisen ja Joonas Riipan yhtye KVR on yhteiskeikalla saksofonisti Linda Fredrikssonin johtaman Mopon kanssa 15.2, sitten Markus Holkon ja Aki Haaralan kvintetti Lightboxer 12.4. saa rytmin liikkeelle afro- ja funk-vaikutteisella otteellaan. TTT-Klubin jazz-kauden avaa kuitenkin upea Johanna Iivanainen Quartet räätälöidyllä erikoisohjelmistolla Her Favorite Standards and Originals. Maailmanmusiikin kotimaisia huippuesiintyjiä kuullaan kahtena iltana, helmikuussa harmonikallaan fadon ja chansonin sävyjä tunnusteleva Maria Kalaniemi duona Timo Alakotilan kanssa (20.2.), ja huhtikuussa argentiinalaisen tangon taiturit Duo Milla Viljamaa & Johanna Juhola sekä Las Chicas del Tango (26.4.).

Stand up -komiikka on jälleen tärkeä osa TTT-Klubin ohjelmistoa. Tampereen tyylikkäimmiksi mainitut stand up -klubit valtaavat näyttämön 31.1. (Zaani, Arimo Mustonen, Pete Kosonen) ja 8.3. (Tommi Mujunen, Joni Koivuniemi, Tommi Tuominen). Sam’s Comedy Clubin tuottama vierailu, jo useilla paikkakunnilla hurmannut Mika Eirtovaaran sooloshow Irtotavaraa, saa kaksi esitystä 21.2. ja 12.4. Stand upia kuullaan myös koomikot ja muusikot yhdistävissä kokoillan Friday Night Live -showkokonaisuusissa 21.3. (Teemu Vesterinen, Krisse Salminen) ja 11.4. (Jacke Björklund, André Wickström). Friday Night Liven musiikkiesiintyjät eivät vielä ole vahvistuneet.


Lisätietoja, pressikuvat ja haastattelupyynnöt:
Tiedottaja, TTT-Klubin koordinaattori Mika Kauhanen
mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi, puh. 050 401 8252

www.ttt-klubi.fi
https://www.facebook.com/TTTKlubi

Liitetiedostot

TTT-Klubi on Tampereen Työväen Teatterin 240-paikkainen ravintolanäyttämö (A-oikeudet).

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs