Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Tiheää tähtisadetta Oulun kaupunginteatterin vierailuesityksissä loka - marrakuussa

Oulun kaupunginteatteri

Tiheää tähtisadetta Oulun kaupunginteatterin vierailuesityksissä loka - marrakuussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 09:00
Julkaisija: Oulun kaupunginteatteri

Anna-Leena Härkönen, Edu Kettunen, Esa Eloranta, Riita Havukainen, Toni Wahlström ja monet muut tunnetut esiintyjät vierailevat Oulun kaupunginteatterissa lähiviikkoina.

Villi ja vauhdikas Lainavaimo nähdään Teatteriravintola Vänmannissa pe 23.10. klo 19.30
Komediassa tavallinen suomalainen mies (Toni Wahlström) menee pankkiin saadakseen lainaa akuuttiin rahantarpeeseensa. Pankinjohtaja (teatterinjohtaja Kari-Pekka Toivonen) ei kuitenkaan ole valmis lainaa myöntämään. Alkaa koominen kaksintaistelu, jossa kaikki keinot ovat sekä sallittuja että mahdollisia!

Julman kaunista nukketeatteria aikuisille: Vanhan vuoden viimeinen päivä - pe 6.11. ja la 7.11. klo 18.30 Pikisalissa
TEHDAS Teatterin ja Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikasen esittämässä nukketeatterisatu kerrotaan ihmisen kokoisella nukella - suojelusenkeleiden varjeluksessa. Uudenvuoden aattoiltana juhlahumun loimussa ja joulun jätteissä kadulla vaeltaa nainen, joka kuljettaa koko elämäänsä kärryissään. Liekit roihahtavat ja samassa palaa koti, näpit ja päreet, synnit, sillat ja sydän.
Esitys pohjautuu nukketeatteritaiteilija Pia Kaleniuksen konseptiin. Kerrontaa siivittävät eteenpäin livemusiikki, romuinen lavastus sekä valojen, varjojen ja elävän tulen tunnelmat. Esityksen innoittajana on ollut mm. H.C. Andersenin Pieni tulitikkutyttö. Lähes sanaton tarina sopii myös vieraskielisille.

Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen esiintyy Oulussa uudelleen tammikuussa Lasten ja nuorten teatterifestivaalin avausesityksellä Gorilla Gorilla.

Lauluntekijäklubi Julman maan lauluja Teatteriravintolassa la 24.10. klo 19.30. Isäntänä on keikkalavoilta ja teatterista tuttu Aki Louhela ja vieraina ovat ”Poika julman maan” Esa Eloranta ja ”Lentäjän poika” Edu Kettunen.

Lisäksi vierailuohjelmistossa mm. Europium – kansainvälinen tanssiensi-ilta Pikisalissa 22. - 24.10; Nainen – aina parhaassa iässä -illoissa Teatteriravintolassa Merja Larivaaran vieraina Anna-Leena Härkönen la 17.10. klo 19.30 ja la 7.11. Fakta hommasta tuttu Hansu - Riitta Havukainen.

Tulossa myös Ismo Alanko, Mikael Saari, Kaj Chydenius ja monet muut, lue lisää vierailuohjelmistosta http://teatteri.ouka.fi/ohjelmisto/nyt-ohjelmistossa

Lisätietoja: tiedottaja Kaisu Innanen, puh. 044 703 7111, kaisu.innanen@ouka.fi
HUOM! Tiedotusvälineiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita ensi-iltoihin ja muihin esityksiin, liput, yhteydet ja järjestelyt tiedottajan avulla.

Oulun kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri. Taiteellisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisen ammattiyhteisön tuottama monipuolinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle tasokkaita ja kunnianhimoisia esityksiä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs