Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Tervetuloa tapaamaan Suomen suosituimpia tubettajia!

Splay

Tervetuloa tapaamaan Suomen suosituimpia tubettajia!

Kutsu.
Julkaistu: 02.08.2016 klo 13:21
Julkaisija: Splay

 

Splay Suomi kutsuu sinut tapaamaan Suomen suosituimpia tubettajia perjantaina 5. elokuuta kello 14–16 Helsingin Hernesaaren rantaan Beachboard-proomulle (Hernesaarenranta 6, www.beachboard.fi).

Kutsutilaisuudessa kuulet Splayn maajohtaja Stina Varsikolta, mitä tubettamiselle kuuluu ja millainen on SuomiTuben tulevaisuus. Tilaisuudessa ovat paikalla Splayn sisällöntuottajista Soikku, Arttu Lindeman, Jaakko Parkkali, Deliwien ja Roni Back. Kaikki tubettajat ovat käytettävissä haastatteluihin ja valokuviin.

Soikku eli Sonja Hämäläinen on Suomen kenties tunnetuin tubettaja. Soikku aloitti tubettamisen vuonna 2012, ja hänellä on 177 000 tilaajaa Youtubessa.

Arttu Lindeman ja Jaakko Parkkali ovat lahtelaisia kaveruksia, ja nuorukaiset ovat rikkoneet ennätyksiä suosion kasvattamisessa – vuodessa he ovat nousseet Suomen tubettajien ehdottomaan kärkikastiin. Arttu Lindemanilla on 140 000 tilaajaa ja Parkkalilla 111 000 tilaajaa. Lindemanin single Läikkyy nousi heti julkaisuviikollaan Suomen Spotifyn soitetuimmaksi kappaleeksi ja ylitti platinarajan neljässä viikossa.

Deliwien eli Jonna Paananen on Suomen suosituin naispuolinen pelitubettaja. Deliwienin kanavalla on 76 000 tilaajaa. Roni Back on puolestaan siirtynyt pelivideoiden parista tekemään yleisiä lifestyle- ja uutisvideoita. Backin kanavalla on 114 000 tilaajaa.

Tilaisuus on avoin koko perheelle, joten voit ottaa myös lapsesi mukaan tapaamaan tubettajia.

Ilmoittaudu tilaisuuteen keskiviikkoon 3.8. klo 18 mennessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ville@tekir.fi  tai tekstiviestin numeroon 040 7430 003 / Ville Kormilainen. Kerrothan samalla, mikäli haluat varata aikaa pidemmälle haastattelulle tubettajien kanssa.

Splay on Suomen ensimmäinen YouTube-verkosto. Splay Suomi yhdistää brändit Suomen suosituimpiin sosiaalisen median vaikuttajiin. Splay konseptoi ja toteuttaa mainostajille kampanjoita verkostonsa kanavissa eri sosiaalisen median palveluissa kuten YouTubessa, Instagramissa ja Snapchatissa. Splayn verkostoon kuuluu 70 kanavaa, joista tunnetuimpia ovat Mmiisas, Deata, Soikkuu, Eeddspeaks, Pinkku Pinsku ja Arttu Lindeman. Splay Suomi Oy:n emoyhtiö on ruotsalainen Splay Networks, joka on osa Modern Times Groupia.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs