Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Tervetuloa Meri Mortin näyttelyn avajaisiin ja uusimman Mimmit-kirjan julkistamistilaisuuteen!

Lasten Keskus

Tervetuloa Meri Mortin näyttelyn avajaisiin ja uusimman Mimmit-kirjan julkistamistilaisuuteen!

Kutsu.
Julkaistu: 25.09.2013 klo 13:58
Julkaisija: Lasten Keskus

Avajaiset 3.10.2013 TORSTAINA klo 17–19.30 Annantalon Kirjakahvilassa, Annankatu 30, Helsinki.

Meri Mort: Mimmit ja Vaskimetsän vaihtuvat värit -kuvitusnäyttely Annantalon Kirjakahvilassa 3.10.–27.10.

Mimmit on monitaiteinen projekti, joka yhdistää animaatiota, akustista lastenmusiikkia ja maailman satuperinteisiin pohjautuvia kertomuksia. Kuvittaja Meri Mort tuo Mimmien värikylläisen Vaskimetsän maailman Annantalon kirjakahvilaan. 

Syksyn uutuuskirja Mimmit ja Luolan salaisuus julkaistaan torstaina 3.10. näyttelyn avajaisten yhteydessä. Teksti Pauliina Lerche, kuvitus Meri Mort.

Meri Mort (s. 1981) on kuvittaja-graafikko, joka viimeistelee kuvataidekasvatuksen opintojaan Aalto-yliopistossa.

Mimmit-yhtyeeseen kuuluvat Pauliina Lerche ja Hannamari Luukkanen. www.mimmit.com

 

Muista myös Mimmien konsertti Annantalolla to 24.10.!

 

Kuvittajat ry on tukenut tätä näyttelyä.

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy on uusi kustantamo, joka nimensä mukaisesti yhdistää kaksi tuotemerkkiä.

Molemmilla tuotemerkeillä on perinteikäs historia ja vankka tunnettuus kustannusmaailmassa. Kirjapaja on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1942, Lasten Keskus Oy vuodesta 1974. Yhteistä henkistä pääomaamme edustavat samat arvolähtökohdat ja eettisen ja hyvän elämän tavoitteet. Yhdistymisen kautta näiden luotettujen kustantajanimien asema kuluttaja- ja jälleenmyyntikentällä sekä seurakuntien piirissä vahvistuu entisestään.

Kirjapajan tuotannossa on monipuolisia tietokirjoja elämäntaidon, hyvinvoinnin, kulttuurin ja yhteiskunnan aloilta. Hyvin edustettuja ovat maailmankatsomuksellinen, hengellinen ja teologinen kirjallisuus ja kirkolliset kirjat. Lisäksi julkaisemme niin kotimaisia kuin käännettyjä lahjakirjoja. Nimikkeet kattavat tunnelmat ja tarpeet ilosta suruun, kannustuksesta lohdutukseen.

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. Se haluaa jatkossakin olla luotettava, innostava, ajankohtainen ja dynaaminen kustantamisen osaaja.

 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs