Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Tampere X-mas 2013 tuo suomirockin legendat 30.11. TähtiAreenalle

Tampereen Messut

Tampere X-mas 2013 tuo suomirockin legendat 30.11. TähtiAreenalle

Tiedote.
Julkaistu: 22.11.2013 klo 19:51
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messut Oy järjestää lauantaina 30. marraskuuta Tampere X-mas 2013 -konsertin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudella TähtiAreenalla. Suurkonsertin huippuesiintyjinä nähdään Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir sekä Eppu Normaali.

TähtiAreenalla nähdään ja kuullaan lauantaina 30.11. upeita artisteja, kun saman illan aikana lavalle nousevat Leningrad Cowboys ja The Russian Air Force Choir sekä Eppu Normaali. Liput ovat menneet mukavasti kaupaksi. Etenkin VIP-liput ovat olleet näin pikkujouluaikaan kysyttyjä ja Gold VIP -liput myytiin loppuun saman tien. Tähän konserttiin saimme yleisön toiveesta järjestettyä myös 350 istumapaikkaa anniskelualueen yhteyteen, sanoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.  


Leningrad Cowboysin Okke Komulainen: Eput ja me olemme isojen areenojen bändejä

Leningrad Cowboysin kosketinsoittaja Okke Komulainen lupaa Tampere X-mas 2013 -konserttiin vankan annoksen jouluntuntua. Hän uskoo, että yleisö ei jää kylmäksi, kun kaksi suomalaista legendaarista yhtyettä valtaa TähtiAreenan. Leningrad Cowboys ja The Russian Air Force Choir tarjoaa konserttiyleisölle runsain mitoin joulua, sillä yhtyeen ja kuoron yhteisen joululevyn materiaali tulee kaikumaan hallissa väkevästi.

– Eppu Normaalia ja Leningrad Cowboysia yhdistää ainakin se, että olemme kumpikin pitäneet jääräpäisesti kiinni omasta linjastamme ja menestyneet sillä. Me olemme suurten areenojen bändejä, sillä vankkaa kokemusta suurtapahtumista löytyy. Koska Leningrad Cowboys keikkailee vain ulkomailla, meillä on harvoin mahdollisuus tavata suomalaisia muusikoita. Nyt siihen tulee hieno tilaisuus, Komulainen hehkuttaa.

Okke Komulainen uskoo, että uusi TähtiAreena antaa näyttävät puitteet Tampere X-mas 2013 -konsertille.

– Odotukset ovat kovat. Upeaa, että vihdoinkin Tampereelle on saatu tämän mittaluokan konserttipaikka, sillä sellainen on tähän asti puuttunut täysin. Eiköhän jengi pian huomaa, että Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen on helppo päästä busseilla ja taksitkin kulkee. Ihan varmasti loistava hiihtoliiton hyväksymä konsertti tulossa, Leningrad Cowboysin kosketinsoittaja Okke Komulainen veistelee.

Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvinen lupaa Tampere X-mas 2013 -konsertista todellista pikkujoulumeininkiä. Eppu Normaalin ohjelmisto ei kuitenkaan poikkea totutusta.

– Illassa on kaksi pääesiintyjää, joten mekin vedetään täysi setti 90 minuuttia. Meidän osuus on enemmän itse musiikkiin keskittyvää, ja Leningrad Cowboysit tuovat konserttiin sen show-puolen. Sen voisi sanoa niinkin, että me hoidetaan protestilaulut alta pois ja sitten on luvassa sirkusta, Torvinen kertoo.

Leningrad Cowboysin kosketinsoittaja Okke Komulaisen sekä Eppu Normaalin kitaristi Juha Torvisen haastattelut kokonaisuudessaan Tampereen Messujen TähtiUutiset-verkkolehdessä: www.tahtiuutiset.fi.


TähtiAreenan ovet avautuvat la 30.11.2013 klo 19. Tilaisuus päättyy klo 0.30. Eppu Normaali esiintyy klo 20.00–21.30 ja Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir klo 22.15–23.45. Tilaisuus on K-18. Tampere X-mas 2013 -konsertin lippuja myy Tiketti (www.tiketti.fi). Bilelippu 40 euroa / lippu (+ kulut), ovelta 42 euroa / lippu. Silver VIP -lippu 60 euroa / lippu (+ kulut). Gold VIP -liput on myyty loppuun.

Konsertin järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Leningrad Cowboys Ltd Oy, Akun Tehdas ja Finland Restaurants Oy – Finnresta.


KUTSU MEDIALLE:
Tervetuloa Tampere X-mas 2013 -konserttiin TähtiAreenalle


Tampere X-masin tiedotteet ja median akkreditoitumislomake löytyvät tapahtuman nettisivuilta www.tamperexmas.fi (Media). Akkreditoidu viimeistään maanantaina 25.11.2013. Hyväksytyille median edustajille lähetetään vahvistus ja ohjeistukset sähköpostitse ti 26.11.2013. Akkreditointi edellyttää jutuntekoa. Lisätiedot: Tampereen Messut, Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi.


Tampere X-mas 2013 -info konserttivieraille

TähtiAreena sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (TESC) osoitteessa Ilmailunkatu 20, Tampere. Ympäristöstä löytyy maksutonta pysäköintitilaa. Tapahtumajärjestäjä suosittelee saapumaan konserttiin julkisilla kulkuneuvoilla. Tampereen keskustasta Keskustorilta Messu- ja Urheilukeskukseen liikennöivät Tampereen joukkoliikenteen linjat 1 ja 7. Konserttivieraita varten Tampereen joukkoliikenne järjestää myös Y7-lisävuoroja. TähtiAreenan edustalla on taksitolppa, jossa on Tampereen Aluetaksin päivystys klo 23 lähtien. Järjestyksenvalvojat tekevät asiakkaille turvatarkastuksen. Tilaisuutta ei saa tallentaa eikä kuvata. Konsertti on K-18. Tarkempi tapahtumainfo ja aikataulut: www.tamperexmas.fi (Info).


Lisätiedot: www.tamperexmas.fi
Facebook: www.facebook.com/TahtiAreena

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Jukka Tallgren, tuottaja, p. 0400 992 877,
jukka.tallgren(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs