Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Talvi tuo Kaamospuhalluksen urheilutalolle

Lappeenrannan kaupunki

Talvi tuo Kaamospuhalluksen urheilutalolle

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2014 klo 10:22
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkki kuvaan)

Pääesiintyjä on tänä vuonna Softengine. Lisäksi Kaamoksessa esiintyy Kymppilinjasta soolouralle lähtenyt Janne Ordén sekä paikallinen bändi, joka valitaan äänestyksellä.

Lappeenrannan nuorisotoimen järjestämän Kaamospuhalluksen paikallisen esiintyjän valintaan voi vielä vaikuttaa. Ehdolla on kaksi kokoonpanoa: joutsenolainen metallibändi Deny Tomorrow ja lappeenrantalainen hardrock-yhtye Dante’s Riot. Omaa suosikkiaan voi äänestää Kaamospuhalluksen blogissa kaamospuhallus2014.blogspot.fi. Äänestysaika päättyy 29. lokakuuta klo 14. 

Kaamospuhallus on Etelä-Karjalan alueen suurin päihteetön nuorisotapahtuma. Tänä vuonna se järjestetään Lappeenrannan urheilutalolla perjantaina 7. marraskuuta klo 18–23. Kaamospuhalluksen ikäraja on 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. 

Tapahtumassa kolmisenkymmentä paikallista yritystä, järjestöä ja toimijaa jalkautuu esittelemään toimintaansa nuorten pariin. Tiedossa on hyvän musiikin lisäksi keilausta, graffitipaja, Elävä kirjasto ja paljon muuta. Taitojaan pääsee testaamaan toimintapisteissä, joita tänä vuonna ovat sumopaini, rodeohärkä, nopeustesteri ja ensimmäistä kertaa jännittävä ja tasapainoa vaativa surffilauta. 

Päihteettömään tapahtumaan on vapaa pääsy. Kaikki tulijat puhallutetaan ovella. Tapahtumassa nuorten turvallisuudesta ja viihtyvyydestä vastaavat täysi-ikäiset vapaaehtoiset, koulutetut järjestyksenvalvojat sekä nuorisotoimen henkilökunta. 

Kaamospuhalluksen mahdollistavat yhteistyökumppanit Etelä-Saimaa, Saimaan ammattikorkeakoulu Saimia, Kesko ja UK Koskimies. 

Ohjelma ja lisätietoja sekä jännittävä kilpailu ovat netissä osoitteessa www.lappeenranta.fi/kaamospuhallus. 

Lisätietoja:

Tapahtuman tuottaja, nuoriso-ohjaaja Sami Kolehmainen, puh. 0400 550 285
sami.kolehmainen@lappeenranta.fi 

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs