Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » SUOSALON LUOLAMIES VIERAILULLE SAVONLINNAAN

Aleksanterin teatteri

SUOSALON LUOLAMIES VIERAILULLE SAVONLINNAAN

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2015 klo 12:38
Julkaisija: Aleksanterin teatteri

Martti Suosalon tähdittämä Luolamies –komedia nähdään ensimmäistä kertaa Savonlinnassa maanantaina 12. tammikuuta. Vuodesta 2005 yleisöä naurattanut ja itkettänyt monologi on esitetty aiemmin Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Tähän mennessä Suosalon Luolamies on viihdyttänyt yli 250 000 katsojaa. an Franciscossa 1991 ensi-iltansa saanut Rob Beckerin käsikirjoittama Luolamies on loistavalla nd up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suomessakin jo suuresti naurattanut, itkettänyt ja niin kotoisalta tuntunut suurmenestys vierailee nyt Turussa. Broadwaylla esitys pyöri yli 800 kertaa.

an Franciscossa 1991 ensi-iltansa saanut Rob Beckerin käsikirjoittama Luolamies on loistavalla stand up -komedialla höystetty, hellyttävä ja samalla huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suomessakin jo suuresti naurattanut, itkettänyt ja niin kotoisalta tuntunut suurmenestys vierailee nyt Turussa. Broadwaylla esitys pyöri yli 800 kertaa.

Yhdysvaltalaisen Rob Beckerin käsikirjoittama esitys on loistavalla stand up-komedialla höystetty, hellyttävä sekä huvittava tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaailmaan. Suosalon ilmiömäinen ammattitaito tulee esille hänen muistellessaan vaimonsa kanssa käytyjä keskusteluja. Luolamies paljastaa oivalluksia tavallisesta suomalaisesta miehestä.

Luolamies sai ensi-iltansa San Franciscossa vuonna 1991, ja sitä on esitetty Broadwaylla yi 800 kertaa. Näytelmän on suomentanut ja ohjannut näyttelijä Ville Virtanen.

Suosalon Luolamies esitetään Savonlinnan Savonlinnasalissa maanantaina 12.1 kello 19.

Lisäitiedot ja haastattelupyynnöt Martti Suosalon kanssa:

Katriina Yypänaho

Aleksanterin teatteri

Tiedotus ja markkinointi

katriina(a)aleksanterinteatteri.fi

Aleksanterin teatteri on perinteikäs kulttuuritalo, jonka näyttämö, harjoitussalit ja toimistotilat ovat päivittäin täynnä elävää ja aktiivista toimintaa. Vierailuteatterin ohjelmistoon kuuluvat tanssin, teatterin ja musiikin huippuammattilaisten kotimaiset ja kansainväliset esitykset sekä festivaaliyhteistyö. Aleksanterin teatterin rakennus valmistui vuonna 1879. Vierailuteatterin toiminnasta vastaa nykyisin Bulevardin Teatteriyhdistys ry.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs