Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Suomalaisen musiikkikampuksen matineassa virittäydytään joulun tunnelmaan 13.12.

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Suomalaisen musiikkikampuksen matineassa virittäydytään joulun tunnelmaan 13.12.

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2012 klo 16:18
Julkaisija: Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan to 13.12. klo 18.00 suomalaiselle musiikkikampuksellle, Pitkäkatu 18-22, Jyväskylä.

Hannikaissalissa kuullaan J.S.  Bachin pianokonsertti f-mollissa. Sen esittää JAMKin jousiorkesteri solistinaan Jaakko Antola. Orkesteria johtaa JAMKin musiikkipedagogiikan opiskelija Evgeny Smirnov. Hän on aikaisemmin valmistunut kapellimestariksi Venäjältä.

Jouluista musisointia on luvassa, kun JAMKin muskaristudion lapset pääsevät lavalle. Ryhmä koostuu 0-6-vuotiaista lapsista ja heidän vanhemmistaan. Äiti-vauvaparit tanssivat Nissepolkan tahtiin ja 1-2-vuotiaat taaperot matkaavat Petteri Punakuonon kyydissä. Myös leikki-ikäiset laulajat ja pienet viulistit ovat mukana luomassa joulun tunnelmaa.    

Konsertissa esiintyy myös Nollakakkoset-lapsikuoro, jota johtaa Ágnes Lak Losonc.  Nollakakkosissa laulavat 6-8–vuotiaat tytöt ja pojat. Luvassa ovat ainakin Hyvän joulun toivotus ja  Lumituulen kutsumalaulu.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Leena Pantsu, varhaisiän musiikkikasvatuksen lehtori, 040 510 5062, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, musiikin koulutusohjelma
                                                                                                                                                                                                                                                      

Pauliina Hietalahti
Tiedottaja
+358 50 433 80 11
Jyväskylän ammattikorkeakoulu
viestinta@jamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs