Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Stella McCartneyn uusi lastenmallisto tukee SOS-lapsikyliä

SOS-Lapsikylä

Stella McCartneyn uusi lastenmallisto tukee SOS-lapsikyliä

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2014 klo 14:25
Julkaisija: SOS-Lapsikylä

Suunnittelija Stella McCartney tukee SOS-lapsikyläjärjestön toimintaa uuden maailmanlaajuista julkisuutta saaneen ”Pahatar”-lastenmallistonsa kautta. Stella McCartney Kids lahjoittaa kymmenen prosenttia kaikista malliston tuotoista suoraan SOS-lapsikyläjärjestön toimintaan.

McCartneyn uuden malliston inspiraationa on toiminut Disneyn elokuva, joka kertoo Prinsessa Ruususen tarinan Pahattaren näkökulmasta. Elokuvassa pääosaa näyttelee Angelina Jolie, joka on jo vuosien ajan tukenut SOS-lapsikylien työtä.

”Olen aina ollut suuri Disney-fani, kuten äitinikin. Kuten monet muutkin lapset, minä kasvoin katsellen kaikki mahdolliset Disneyn elokuvat. Kun sain mahdollisuuden tulla Angelina Jolien kutsusta tutustumaan elokuvan kuvauksiin, tartuin heti tilaisuuteen”, McCartney sanoo.

Pahatar-mallisto sisältää kahdeksan erilaista tyyliä 4–14 -vuotiaille tytöille ja pojille. Kokoelmaan mahtuu niin prinsessamekkoja kuin sandaaleita, t-paitoja ja lenkkareita.

Mallisto tulee myyntiin Stella McCartney -myymälöihin maailmanlaajuisesti huhtikuun lopussa. Pahatar-elokuva puolestaan saa ensi-iltansa toukokuun lopussa.

Lisätietoja:

Aija Rikala
viestintäpäällikkö, SOS-Lapsikylä ry
p. 050 555 2515
aija.rikala@sos-lapsikyla.fi

Liitetiedostot

Vuonna 1962 perustettu SOS-Lapsikylä ry on maailmanlaajuisen SOS Children’s Villages -lastensuojelujärjestön jäsen. Yhdistyksen tehtävänä on auttaa lasta ja nuorta kasvamaan perheessä. SOS-Lapsikylä tuottaa lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluita lapsikylissä ja nuorisokodissa. Yhdistyksessä työskentelee noin 200 ammattilaista. Lapsikylätoimintaa on 133 maassa. Suomen toimintaan voi tutustua osoitteessa www.sos-lapsikyla.fi ja kansainvälisen SOS-lapsikyläjärjestön työhön osoitteessa www.sos-childrensvillages.org.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs