Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » SportConnectin maailmanvalloitusresepti: huippuvalmentaja jokaisen urheilevan taskuun

SportConnect

SportConnectin maailmanvalloitusresepti: huippuvalmentaja jokaisen urheilevan taskuun

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2015 klo 10:15
Julkaisija: SportConnect

Valmennuspalveluiden markkinapaikka SportConnect kolkuttelee pian urheilijoiden älypuhelinten näytöillä kautta maailman. Huippuvalmentajat liikkujiin yhdistävän sovelluksen ja nettipalvelun taustalla on joukko liiketoiminnassa jo vahvoja näyttöjä antaneita yrittäjiä sekä parhaat suomalaiset lajivalmentajat. SportConnectin taustajoukkoja yhdistää terävän bisnesvaiston ja kunnianhimon lisäksi rakkaus urheiluun.

Suomessa starttaava SportConnect tuo huippuvalmennuksen kaikkien saataville: mobiilisti ja kuukausimaksulla. Nettipalvelun ja sovelluksen kautta jokaisella urheilua harrastavalla, aloittelijasta osaajaan, on mahdollisuus kehittyä lajien huippujen tuella.

SportConnect on kerännyt 300 000 euron rahoituksen liiketoimintansa kehittämiseen yksityisiltä rahoittajilta ja Tekesiltä. Yritys iskee kiinni itsen mittaamisen ja tavoitteellisen urheilun maailmanlaajuisiin megatrendeihin.

- Ideaamme uskotaan ja siinä nähdään potentiaalia. Suomen jälkeen tavoittelemme kaikkia englanninkielisiä markkinoita. Pelkästään Euroopassa on 50 miljoonaa kuntosalilla kävijää. Suomessa kohderyhmäämme ovat esimerkiksi kaikki jääkiekkoa harrastavat, sanoo toimitusjohtaja Tomi Terentjeff.

Palvelu tarjoaa valmennusohjelman, treeniä tukevan ruokavalion ja henkilökohtaista sparrausta ja se sisältää reippaasti omaa harjoittelua tukevaa videomateriaalia. Tällä hetkellä lajivalikoimassa ovat jääkiekon lisäksi muun muassa uinti, juoksu, painonnosto, fitness ja wellness.

- Itse juniorina tavoitteellisesti urheillessani olisin toivonut, että tämä palvelu olisi ollut olemassa. Meillä on kovat liiketoiminnalliset tavoitteet, mutta myös yhteiskunnallinen tehtävä: haluamme auttaa kaikkia löytämään oman urheilulajinsa, kehittymään siinä ja tukea Suomea nousussa takaisin kilpaurheilun huipulle. Lähdemme liikkeelle isosti ja kovilla tavoitteilla. Tällä porukalla kaikki on mahdollista, Terentjeff sanoo.

Vaatimattomina tavoitteina on nostaa sekä Suomen talous että kilpaurheilu niille kaivetuista kuopista. SportConnectissa vaikuttavat muun muassa ohjelmistotalo Vincitin Mikko Kuitunen, menestyvä sarjayrittäjä Lennu Keinänen ja web-analytiikan huippuosaaja Pekka Koskinen. Valmentajien joukoissa ovat muun muassa Tommi Paavola ja Jukka Mäennenä. SportConnectin käyttäjäkuntaan kuuluvat yksityisten asiakkaiden lisäksi seurat, kuntosalit ja urheiluvalmentajat. Neuvotteluja yhteistyösopimuksista käydään parhaillaan tiiviisti. SportConnectista rakennetaan vauhdilla maailmanlaajuista yhteisöä kaikille liikkujille.

- Me kaikki olemme netissä: urheilunkin on aika siirtyä sinne. Kaikki ovat tervetulleita palveluumme. On aika asettaa oma tavoite, summaa Terentjeff.

 

Lisätietoja:     

Toimitusjohtaja Tomi Terentjeff                     
tomi@sportconnect.com
p. 040 568 5117
www.sportconnect.com              

SportConnect Facebookissa: https://www.facebook.com/SportConnectFi
SportConnect YouTubessa: https://www.youtube.com/channel/UCPCmHrid14gCKmV5n6bQmaA
Lataa SportConnect iOS-sovellus: https://itunes.apple.com/fi/app/id973385856

Liitetiedostot

SportConnect on netti- ja mobiilipalvelu, joka avaa liikkujalle tien urheilulajien huippuosaajien laadukkaan valmennuksen luokse. SportConnect auttaa ihmisiä löytämään oman lajinsa tai nostamaan harrastuksensa uudelle tasolle. Kuukausimaksulliseen valmennukseen liittyy ruokavalio ja henkilökohtaista sparrausta. SportConnect noudattaa itse tiukkaa valmennusohjelmaa, joka vie yrityksen vauhdilla kansainväliselle huipulle.­

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs